Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért hazudik egy férj jelenté...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudik egy férj jelentéktelen dologban?

Figyelt kérdés
2013. aug. 31. 20:49
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:
igen, ribi van a dologban. és újabb bizonyosság, hogy jelentéktelen hazugság nincs.
2013. szept. 1. 14:20
 22/50 anonim ***** válasza:
100%

13. vagyok

ezt mondtam,ok nélkül hazudni csak a beteges hazudozok szoktak....mindig van vmi ok

2013. szept. 1. 14:23
 23/50 A kérdező kommentje:
Igen, azért kerestem, amíg nem találtam. csak most hogyan tovább? bosszúból pénzt sem kapok, majd hivatalos úton a kötelezőt, minimálbér után. fogalmam sincs, mit tegyek. keresek munkát (kicsi a gyerek), de hát gyerekkel egyedül nem könnyű
2013. szept. 1. 14:31
 24/50 anonim ***** válasza:
Mi derült ki, miért hazudott?
2013. szept. 1. 15:33
 25/50 A kérdező kommentje:

hát durva lett a vége. hazudott, hogy a barátjánál járt, pontosabban letagadta,aminek nem láttam értelmét. de volt: akart nekünk eladni egy vadiúj tévét, ami túl nagy lett neki. ehelyett megvette a csajnak. aztán hazudott a fizetéséről, a harmada a csajnak ment, miközben én nem tudtam cipőt venni a gyereknek. ráadásul mindezt olyan gúnyos, szemét stílusban.

tegnap pedig még áradozott, hogy csak velünk akar, csak én kellek neki, semmiben sem hazudik stb. most meg már a gyereke sem érdekli. :( tudom,hogy jobb így. de nem könnyű.

2013. szept. 1. 15:37
 26/50 anonim ***** válasza:
66%

A hazugság megtévesztési szándékkal előadott valótlanság.

Én a helyedben kivágnám,mint macskát fosni!

2013. szept. 1. 15:45
 27/50 anonim ***** válasza:
100%
Na mondtam ugye :SS:( De végre,megjött az eszed!Gratulálok,életed LEGJOBB döntése ez volt!!!
2013. szept. 1. 16:02
 28/50 A kérdező kommentje:
köszi 27-es, és most? :(
2013. szept. 1. 16:12
 29/50 anonim ***** válasza:
100%

Gusztustalan...

Most?

Most két dolgod van:

1. mikor kezdesz elkeseredni, hogy mennyire nehéz lesz nélküle, gondolj arra, miért dobtad ki, mennyi fájdalmat megelőztél vele.

2. ez a fontosabb: csakis a jövőbe nézz, hisz talpon kell maradnod, el kell tartanod a gyerkőcöt. csak mától van a holnap irányába, a tegnap felé már nincs. most a gyakoriról menj át álláskereső oldalakra, írj a barátoknak, ismerősöknek, érdeklődj meló felől, gondolatban járd körbe a települést, ahol laksz, és nézd át, hol lehet munkafelvétel. ha a saját településeden nincs, akkor menj át a közeliekbe is.

2013. szept. 1. 16:29
 30/50 A kérdező kommentje:
köszi, ezt csinálom hajnal óta. nem aludtam és nem ettem lassan 48 órája. ismerősöknek szóltam, küldtem önéletrajzot, adtam fel hirdetést, beszéltem internetes humbuggal... csak még nincs semmi én meg pánikolok
2013. szept. 1. 16:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!