Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudik egy férj jelentéktelen dologban?
13. vagyok
ezt mondtam,ok nélkül hazudni csak a beteges hazudozok szoktak....mindig van vmi ok
hát durva lett a vége. hazudott, hogy a barátjánál járt, pontosabban letagadta,aminek nem láttam értelmét. de volt: akart nekünk eladni egy vadiúj tévét, ami túl nagy lett neki. ehelyett megvette a csajnak. aztán hazudott a fizetéséről, a harmada a csajnak ment, miközben én nem tudtam cipőt venni a gyereknek. ráadásul mindezt olyan gúnyos, szemét stílusban.
tegnap pedig még áradozott, hogy csak velünk akar, csak én kellek neki, semmiben sem hazudik stb. most meg már a gyereke sem érdekli. :( tudom,hogy jobb így. de nem könnyű.
A hazugság megtévesztési szándékkal előadott valótlanság.
Én a helyedben kivágnám,mint macskát fosni!
Gusztustalan...
Most?
Most két dolgod van:
1. mikor kezdesz elkeseredni, hogy mennyire nehéz lesz nélküle, gondolj arra, miért dobtad ki, mennyi fájdalmat megelőztél vele.
2. ez a fontosabb: csakis a jövőbe nézz, hisz talpon kell maradnod, el kell tartanod a gyerkőcöt. csak mától van a holnap irányába, a tegnap felé már nincs. most a gyakoriról menj át álláskereső oldalakra, írj a barátoknak, ismerősöknek, érdeklődj meló felől, gondolatban járd körbe a települést, ahol laksz, és nézd át, hol lehet munkafelvétel. ha a saját településeden nincs, akkor menj át a közeliekbe is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!