Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért hazudik egy férj jelenté...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudik egy férj jelentéktelen dologban?

Figyelt kérdés
2013. aug. 31. 20:49
1 2 3 4 5
 11/50 A kérdező kommentje:
lehet hogy ő is csak hazudni és füllenteni tud, bár néha érzem hogy igyekszik igazat mondani, mintha nehezére esne. :( annyira bánt, és annyira nem értem.
2013. aug. 31. 21:11
 12/50 A kérdező kommentje:

én is a sunyiságtól tartok, csak nem találom. Más mondta, hogy ott járt, épp evett, amikor "lebukott". nekem meg simán letagadta.

talán igazad van, és másért járt ott, és azért titok, de elképzelésem sincs, miért. a "veszélyes" csaj nem ott volt akkor.

2013. aug. 31. 21:14
 13/50 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy arról van szó,hogy ott volt,ebben nem hazudott,de történt ott valami,amit nem szeretne,hogy megtudj,ezért tagadja le.....

Ha csak nem beteges hazudozó,mást nem tudok elképzelni....

2013. aug. 31. 21:22
 14/50 anonim ***** válasza:
100%
Párom is szokott ilyet, én meg közlöm vele, hogy ez egy felesleges kör volt, mert tudom az igazat. És amint látja, még a helyén van a feje. :) A pasik néha csinálnak ilyeneket, totál hülyék időközönként... mintha azt hinnéd, hogy ha felcseréled a lábadon a cipődet, akkor úgy sem veszi észre a másik, hiába... áááh, buták! :D
2013. aug. 31. 22:08
 15/50 anonim ***** válasza:
100%

KÉRDEZD MEG TŐLE!!! Manapság ezért mennek tönkre a kapcsolatok...mert a felek képtelenek kommunikálni...

:(:(:(

2013. aug. 31. 22:57
 16/50 A kérdező kommentje:

Megkérdeztem. Csak nem ismeri el. Tagad a balhéig. Tehát oka biztosan van.

Talán balhézni fogok vele :(

2013. szept. 1. 00:48
 17/50 anonim ***** válasza:
Azért hazudik, mert balhézot! Ha meg már a többedik eset, akkor nem balhézni kéne, hanem elgondolkodni a kapcsolaton, és továbblépni.
2013. szept. 1. 07:05
 18/50 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.

Kedves utolsó, megtörtént. az elgondolkodás, és a továbblépés is. ma hajnalban kidobtam.

és most nem tudom hogyan tovább, de ez más tészta.

2013. szept. 1. 07:08
 19/50 anonim ***** válasza:

Ha már van " veszélyes Csaj" is a történetben, ott nagy bajom vannak...tudtam én!:((( melyikben nincs?:(

Kutass, kutass tovább! Bár nekem elegem van a másik csajokból, én lelépnék azonnal....

2013. szept. 1. 11:18
 20/50 anonim ***** válasza:

Nem olvastam az utolsó kommrnted...

Jól tetted!! Valami azt súgja, ribi van a dologban...

2013. szept. 1. 11:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!