Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Milyen a jó férj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a jó férj?

Figyelt kérdés
nem nem a tökéletes csak jó.
2013. aug. 20. 11:11
 1/7 anonim ***** válasza:
14%
"Sajnos még nem érkezett válasz."
2013. aug. 20. 11:39
 2/7 anonim ***** válasza:
7%
Eltart n kezelem a pénzt vagy ha nem akkor mindent megvesz nekem
2013. aug. 20. 11:49
 3/7 anonim ***** válasza:
73%

10 perce mondta a barátnőm a telefonba, hogy tegyem össze a két kezem, hogy ilyen férjem van.

Nem tökéletes, de tényleg végtelenül jó ember, számíthatok rá mindenben, úgy érzelmileg, mint fizikailag, biztonságban tart minket, és tényleg csak a családjának él. Óv, félt, szeret nagyon, néha már túlzásba is viszi. Ég a keze alatt a munka, nincsen olyan, amit ne tudna itthon megcsinálni, akár hová nézek a házban, minden az Ő keze munkája, a kert is Őt dicséri, pedig dolgozik is ezen felül reggel 8-tól van, hogy 18-ig.

Nekem jó férjem van, elmondhatom.

2013. aug. 20. 11:50
 4/7 anonim ***** válasza:
59%

Nekem is jó férjem van, végül is elmesélhetem, milyen. Habár nagyon viszonylagos, kinek mi a jó.

1. Óvó, féltő. Ha nincs velem, inkább ne menjek sötétedés után sehová, nehogy valami bajom essen. Mindig kísérjen valaki, mert túl értékes vagyok ahhoz, hogy bajom essen.

2. Szorgalmas. Sokat dolgozik (akár nem álmai munkáját), hogy megfelelő életkörülményeket tudjunk teremteni.

3. Egyenrangúnak kezel és büszke rám. Társaságban látszik rajta, hogy dagad a melle a büszkeségtől, hogy én vagyok mellette (persze ez nem csak a férfi reszortja).

4. Nem bánja a női munkát, ha éppen úgy esik. Elmegy bevásárolni, főz, tereget, ha én valamiért nem tudom megcsinálni.

De nem a tökéletes, ahogy kérted. Nagyon feledékeny és rendetlen. Egyszer véletlenségből a szülinapomra szervezett programot a haverjaival, egyébként meg folyton szedegetni kell utána a koszos papír zsebkendőt. Ha főz, akkor is mindent széthagy, a nadrágját pedig általában a hálószoba küszöbén találom meg. Alacsony az önbecsülése, közben pedig hiú (Isten se tudja, hogyan), többet aggódik a súlya miatt, mint én.

2013. aug. 20. 12:18
 5/7 anonim ***** válasza:
69%

Olyan, akinek én jó felesége tudok lenni:)

Tehát mindenkinek más (szeintem)

2013. aug. 20. 12:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Aki mindenben TÁRSA a feleségének.
2013. aug. 20. 15:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem iszik, nem csajozik, szoval nem letezik :)))))) bar a ferjemre nem lehet rossz szavam, de meg sem annyira tokeletes :) de hat en sem vagyok az :) kiegeszitjuk egymast es ez igy van jol :)
2013. aug. 20. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!