Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy okos feleség eltűri évekig, ha a férje csalja. A XXI. században is érvényes lehet ez? Mi a véleményeket?
Ez soha nem volt érvényes, nekem a dédnagyanyám nem türte volna el.
Gyerekek meg nem hülyék, sehogy sem lehet elintézni.
Ja persze az okos eltűri... Nem! Az okos lelép, és nem tűr!
Jaj a gyerekek! Persze, nem veszik észre, hogy apuci alázza anyucit és látszatboldogság van. A buták tűrik, az okosak minden követ megmozgatnak, hogy leléphessenek!
Régen két dolog miatt volt 2okos" dolog: a nők nem dolgoztak, vagy csak minimális fizetésért.
Másrészt egy elvált, gyerekes nőt elítéltek, megbélyegeztek. Rossz feleség, biztos valami hatalmas szörnyűséget művelt amiért a férje elhagyta, megcsalta. Senki nem fogadta volna be, albérletet ha tudott is volna fizetni nem talál. Új társat sem találhatott volna.
Manapság már ez nem igaz. Egy nő dolgozhat, kereshet annyit hogy eltartsa magát és a gyerekeit, találhat új párt, akár újra férjhez is mehet.
Engem nem házasságban csaltak meg, próbáltam túllépni de nem ment. Folyton arra gondoltam, merre jár, éppen kivel van. Végül szakítás lett a vége.
Házasságban szintén nem tudom, hogyan tudnék újra bízni benne. Elhinni hogy tényleg túlórázik, a barátaival van.
A barátnőm a férjével 10 évre vett fel hitelt. Amikor az ikreik megszülettek, akkor már csak 8 év volt hátra a törlesztőből.
A férje (szerintem) a szülést követő első naptól csalta a bnőmet, de két év kellett ahhoz, hogy ez ki is derüljön.
A férje azt mondta elsőnek, hogy a gyerekek miatt ne válljanak el. Igazából ez is kamu volt, mivel előte és utána se volt szinte sose otthon. A gyerekek szó szerint csak képről ismerték az apjukat.
6 évesek lehettek, amikor kiderült, hogy apukának van más a kapcsolatából egy 2 éves kislánya,csak valahogy a bnőmnek ezt elfelejtette közölni.
Sosem értettem a bnőmet, hogy miért nem adja be a vállópert a bíróságon, mire jó ez neki?!
Erre letelt a hitel, amit apuka fizetéséből vontak végig. Beadta másnap a válópert és közölte a bíróságon a bnőm ügyvédje, hogy egy forint gy.tartás sem kell neki, de a ház az övé és a gyerekekről lemond.
Viheti a két kocsit, az se kell neki.
Az apuka belement nagy nehezen. A bnőm meg okosan kijátszotta. Ő egy forintot nem fizetett a házuk hitelébe. Az első téglától az utolsó törlesztőig mindent az exférje fizetett.
Ekkor értettem meg a logikáját a bnőmnek és teljesen jól csinálta.
25 millió forintos házról beszélünk, ami 100%-ban az övé és egy forintot sem rakott le érte az asztalra. Csak évekig tartó szenvedést és meggyörötséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!