Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem aktuális munkahelyén a férfi kollégákkal, férfi főnökeivel szerintem nem csak munkatársi viszonyt tart fenn. Szerintetek mit tegyek?
én is jobban szeretek a férfi munkatársakkal főnökökkel dolgozni
és már a suliban is mindig fiú barátaim voltak velük jobban kijövök
a nőkkel nem tudok dumálni megbeszélést tartani semmit sem
soha nem is volt normális barátnőm
szal én semmit nem tennék
valszeg ö is olyan amilyen én :-)
Próbálj megbízni benne, esetleg kérdezz rá nyíltan! Ameddig nem beszélsz vele úgysem fogsz megnyugodni! Egyébként jó a házasságotok?
U.I.: Én is jobban kijövök a férfi kollégákkal (nő vagyok) mint a nőkkel, mondhatni baráti kapcsolat is van, de a páromat sosem, semmilyen körülmény között nem csalnám meg!
3 hete dolgozik ott!
Nem vagy te kissé paranoiás?
Vezető beosztású nő létére, gondoltad, hogy a többi vezető, kolléga is csak nő lesz?! Ha férfiak a közvetlen kollégái, mégis kik hívják fel telefonon? Az urak feleségei?!
Képzeld, a férjem éppen úgy szokott a kolléganőkkel is ebédelni, mint a kollégákkal. Nincs ebben semmi. Együtt dolgoznak, együtt van az ebédidejük, talán vonuljon külön mert féltékenykedik a férje? Gyakran ebéd közben tárgyalnak meg egy-egy ügyet, vagy beszélnek át egy projektet...
Szerintem neked kevés az önbizalmad, magadban nem bízol, a feleséged csinos asszony, te nem érzed magad eléggé férfinak mellette.
Őszintén szólva én is jobban szeretek a férfi kollégákkal beszélgetni, együtt dolgozni, mert nem kétszínűek, ha valami nem tetszik nekik, akkor odajönnek és a szemembe mondják. Ráadásul nem kell állandóan azt hallgatnom, hogy "a Pista már megint nem mosogatott el és már hetek óta nem szexeltünk".
Nekem az eddigi életem során mindig az volt a tapasztalatom, hogy a férfiakkal sokkal jobban ki lehet jönni. Az már más kérdés, hogy egy-egy férfit ki mennyire enged magához közel. Nem szabad hagyni, hogy tovább menjenek a dolgok, idejében el kell nyomni csírájában. (Amennyiben az ember hűséges típus).
Nem ismerem a feleségedet, de attól, hogy a férfiak között jobban érzi magát, még nem csal meg.
Az már más kérdés, hogy én azt vallom, ahogy a munkahelyemről kilépek, megszűnik létezni és csak a magánéletemmel vagyok hajlandó foglalkozni. Ebből kifolyólag nem hívogatjuk egymást a kollégákkal, bőven elég az a napi 9-10-11 óra munkaidő, amit egymással kell eltöltenünk :-)
Szerintem ne képzelj bele olyat, ami nincs, ha pedig nagyon nem hagy nyugodni a dolog, akkor ülj le a feleségeddel és beszélj vele nyugodtan a kétségeidről.
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!