Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem aktuális munkahelyén a férfi kollégákkal, férfi főnökeivel szerintem nem csak munkatársi viszonyt tart fenn. Szerintetek mit tegyek?
Üdvözlő mindenkit !
Szépen végigolvastam kommentjeiteket. 90%-ban ugyan azt javasoljátok.
DE !
Feleségem sok évvel ezelőtt össze szűrte a levet tágabb családunk egyik férfi tagjával, aki mindennapos vendég volt nálunk; főleg akkor, ha én nem voltam otthon. (abban az időben napi 12-14 órát dolgoztam)
Néhány év múlva egy fergeteges szilveszteri buli után a legjobb barátomat huzta szó szerint magára (!???) az ő lakásukban, a szemem láttára (!!!). Az aktust nem tudták befejezni, mert megakadályoztam.
Ezt követően kettő évvel később elküldtem nőgyógyászhoz, mert nem volt kellemes az illata az intim testrészén. Hazajött az orvosától, és egy egy órás "vetítés" során közölte, hogy chlamydiája van, amit biztosan nyaralás közben kapott el a mosdóban. Ebben az időben egy olyan vállalkozónak volt a személyi titkára, akiről később ismertté vált, hogy sexpartykat szervez rendszeresen. Nekem kellett antibiotikumokat szednem; pedig total vétlen voltam.
Újabb adalék: nem hív föl, gyakorlatilag soha, hogyha valami kérek tőle, azt 110%, hogy elfelejti.
Beszélgettünk már elég sokat. Állítása szerint ugyan úgy szeret, mint hajdanán.
Én meg mindig bedőlök ennek.
A fizetéseket kihagytam.
Most is, és húsz évre visszamenőleg pontosan netto ötször keresek többet mint a nejem. Évi netto 7,5 milliót. Vagy ma már ez kevés ?
Elnézést, de nem akarok még csak látszani sem önteltnek. Ez van. Én is felsővezető vagyok. De persze kizárólag férfiakkal kell hogy együtt dolgozzam. Sajnos.
Várom válaszaitokat !
9-es vagyok ismét.
Így, az újabb írásod árnyékában már egészen másként hat az egész történet. Annyiból, amit a kérdésben leírtál, én nem találtam indokoltnak félni bármitől is.
De így? Ne haragudj, hogy ezt írom, de te meg tudsz bízni egy emberben, aki már többször megcsalt?
Megvezet téged, ez teljesen biztos. Tudja, hogy szereted és megteheti veled. :\
Te sosem csaltad meg?
(Bár ez a feleségedet semmi alól sem mentesítené, csak kérdezem puszta kíváncsiságból.)
32/N
De igen. Egyszer megtettem. Beismertem. Megbántam. De tényleg.
Ez akkor volt, amikor egyik gyerekünk keresztapja rendszeresen elpusztította az ebédemet, vacsorámat, a fotelemből nézte e TV-met akkor, amikor nem voltam otthon. De nem bosszúból tettem. Belehabarodtam kicsit egyik beszállítónk üzletvezetőjébe. Veszett fejsze volt az egész kaland. A hölgy férjezett, gyermekes anya volt.
Ez is hozzá tartozik a teljes igazsághoz.
Akkor ezek ismeretében, mit tennék? Ha nagyok már a gyerekek, külön költöznék. Inkább a magány, mint egy ilyen nővel együtt élni. Hatalmas energiák szabadulnának fel, nem kellene rágódni, most épp kivel szórakozik az asszonyság. Sokkal jobb dolgok vannak a világon. Mindehhez "egy életem egy halálom", ahogy a mesék mondják.
Ezeket a jelenleg lekötött energiákat a művészetek befogadására, létszemléleti kérdések tanulmányozására, utazásra és az emberek/ világ /Isten/ önmagam megismerésére használnám fel.
Érdekes, amiket írtok. Néhány hozzászóláson elgondolkodtam néhány napot. Meglepő, hogy a női hozzászólók mennyire másképp látják ezt a kérdést.
Vagy szerintük a flört, a kihívó viselkedés, a "testi" kontaktus belefér egy un. munkatársi kapcsolatba ?
Szerintem nem.
Vagy, nekünk embereknek a vérünkben van a csalárdság ??
Ezt sem hiszem. Az különböztet meg többek között minket az állatoktól, hogy uralkodni tudunk ösztöneinken.
Más.:
Kérlek adjatok ötleteket, hogy hogyan tudom lebuktatni nejemet (már ha csal !!), vagy hogyan tudok megbizonyosodni arról hogy hűséges és egyszerűen csak annyira naiv, hogy nem látja, nem akarja látni, esetleg föl sem fogja azt, hogy amit csinál az már flört és mint tudjuk, a flört egy olyan létra, amelyiknek csak egy fokára lépünk föl, és amikor vissza akarunk esetleg lépni, már egy szakadék van mögöttünk.
"Vagy szerintük a flört, a kihívó viselkedés, a "testi" kontaktus belefér egy un. munkatársi kapcsolatba ?"
2, 16 (N) vagyok - szerintem az a kiírt kérdés információiból az 2 válasz következik, a továbbiakból meg a 16-os. Ha igaz, amiket írtál, felesleges nyomozást csapni - elviszi az energiádat és egy mérgezett állapotban éltek tovább. A gyerekek nagyok már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!