Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti támogatnátok a "MELEG HÁZASSÁG" bevezetését Magyarországon? Miért igen/Miért nem?
52. Kérdező, nem az anális szex volt hozzászólásomban a lényeg, az csak a hab volt a tortán. Érdekes, hogy az egész bejegyzésből csak erre koncentráltál rá, hmmm.... A csavaros példa - ha nem értetted meg - arról szólt, hogy a legerősebb kapcsolat pont arról szól, hoyg 2 kiegészítő dolog egyesül és nem 2 ugyanolyan, 2 ugyanolyan nem tud ugyanúgy egyesülni. Akárhogy erőltetjük. De ha mindenképp a perverzitásra akarod kihegyezni, azt is kérdezhetném: a melegek miért egy lyukba dugják be a farkukat szex közben, ami a női vaginához haosnlít? Érdekes, én úgy gondolom, ha azért karodskodunk, hoyg a hetero kapcsolat ugyanolyan, mint a homo, akkor figyu: ti is a nemi szervezeteket egyesítsétek, mint a heterok! Kardozzatok egy jót és azzal elégüljetek ki egyszerre! Miért kell nektek azt a nílást használni, aminek nem az ivarsejtek egyesítéséhez, hanem az emésztés után maradt végtermék kiürítéséhez van köze? Legyetek következetesek, ha azt modnjátok, 2 homo ugyanúgy egyesül, hajrá, valaki húgycsöve majd csak kitágul annyira, hogy beleférjen a másik hímvesszője, csak nyomjátok, erőltessétek!
Én meg elmegyek hányni, nem gond?
Nem bántásból, de neked valami nagy gond van a fejedben. Elég érdekesen látod a dolgokat, nekem pedig ez a természetellenes, ahogy te gondolkodsz. Pedig én hetero vagyok.
23/N
girgoy:
ha neked 2 ember akkor egészíti ki egymást, ha nő+férfi, akkor nagyon szomorú és sivár lehet a magánéleted. 2 férfi és 2 nő is ki tudja egymást egészíteni, ha egymással boldogok és szerelmesek egymásba. az már csak hab a torán, hogy 2 férfi vagy 2 nő, szexuálisan IS ki tudják egymást egészíteni.
No elég érdekes írások születtek ehhez a témához! Mindamellett,hogy mindenkinek joga van a saját véleményéhez és a saját nemi identitásához azért megjegyezném,hogy:
1. Ha annyira baromira erős a csavar és az anya összeakaszkodása,akkor miért is esik szét annyi építmény és házasság?
2.Önmegtartóztató és heteró életet élő meleg srácot lehet ezért tisztelni,de leginkább sajnálni kell az egész boldogtalan életéért és elítélni az életen át tartó képmutatásért és hazudozásért!
3. A nők hátsójából ugyanolyan távozik,mint a pasiékból,mégis majd megvesznek a pasik,hogy hátulról kopogtathassanak be!:)
4. Ha tudnád mi minden folyik egy nő hüvelyéből egy életen át! Háááát ebben a tekintetben az se valami gusztusos!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!