Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti támogatnátok a "MELEG HÁZASSÁG" bevezetését Magyarországon? Miért igen/Miért nem?
Kedves kèrdezö, nem azt mondtam, hogy a meleg párok selejtesek, hanem azt, hogy kèptelenek ugyanazokra a dolgokra, amikre a hetero párok. Ez tèny, ès a szerelmes rózsaszín köd mellett a jognak ès erkölcsnem figyelembe kell vennie a tènyeket is.
A meddö párok csak egyèni szinten "egyenlötlenek", a melegek általánosságban, hiszen az egyiket csak egyèni problèma gátolja, a másiknak alapvetœen nem lehet gyereke. Plusz: az egyikre van megoldàs (lombik, csoda, stb.), a másikra nincs.
A melegek egyenlöek emberkènt, de egyenlötlenek párkènt.
Felőlem nyugodtan házasodjanak, nagyon nem érdekel a téma.
Azt azért viccesnek tartom, hogy a heterók folyton 'fújjj papír, kinek kell, úgyis mindenki elválik blabla' a melegeknek meg minden vágya a házasság... Ha engem kérdeztek, mindenki azt csinál, amit akar, ettől függetlenül az egész társadalom szánalmas.
"A melegek egyenlöek emberkènt, de egyenlötlenek párkènt."
Ez igaz, ezért van a Pride is, nem? Egyenlő jogokért vonulnak fel. Amit alapvetően elsunnyog Magyarország, hiszen aláírta az ezekről szóló emberjogi nyilatkozatokat, mégis burkoltan kirekesztő a gyakorlata.
# 25/25 Na, hát ezt mondom. Szerintem az lenne a korrekt ha mindenki felvállalná a véleményét. Magyarország mondja fel ezeket az egyezményeket, és határozottan jelentse ki hogy bizony itt nem mindenki egyenlő.
Ahelyett hogy röhögcsélések közepette eleresztenek egy-két melegekkel kapcsolatos viccet-véleményt.
Egyszer és mindenkorra tudomásul kellene már venni,hogy a melegség genetikai másság és semmi de semmi köze nincs a szülői példához,a neveltetéshez!
A szülői felelősség kérdésében csak két példa--a melegek szülei is heterók és senki nem neveli melegnek a gyermekét--valamint--fiútestvérek azonos körülmények között nevelve is lehetnek kétfélék e tekintetben!
Éppen elég fájdalom egy szülőnek az ha meleg a gyermeke,nem kell még felelőssé is tenni őket emiatt! Úgyis önmarcangolásban élnek!
A házasság pedig egy elavult intézmény! Szerintem! Nem kellene erőltetni! Inkább az erkölcsi értékrendek hangsúlyozására kellene ennyi energiát fordítani,mint arra a végül is százezrekbe kerülő házassági anyakönyvi kivonat preferálására! Szerintem!
# 27/27 Lehet hogy elavult a házasság intézménye, de még mindig létezik a magyar jogban.
- Mi van az özvegyi nyugdíjjal, az bizony nem jár élettársaknak!
- Tegyük fel, hogy neveled a párod gyerekét évekig, a párod meghal. A gyereket meg odaadják a párod rokonainak, akivel lehet nem is tartotta a kapcsolatot mert kiutálták a mássága miatt? Örökbe nem fogadhatod a gyereket!
Éppen elég baj,hogy a magyar jogszabályok olyanok amilyenek! Egy párkapcsolati formának nem arról kellene szólnia,hogy milyen anyagi és jogi előnyei illetve hátrányai vannak!
Csak,hogy a példádat egy ellenkezővel kiegészítsem:
-Ha házastársak egyike vesz fel hitelt,ami ugye nagy divat volt mostanság,akkor jogilag a másik félnek is visszafizetési kötelezettsége van! Élettársak esetén a másiknak semmi köze az egyik hiteltartozásához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!