Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti támogatnátok a "MELEG HÁZASSÁG" bevezetését Magyarországon? Miért igen/Miért nem?
Tehát Házasság ok, gyerek ne, mert kiközösíti-megbélyegzi a hetero többség?
Most akkor a melegek változzanak: ne akarjanak gyereket, vagy a magyar társadalom legyen elfogadóbb?
"Gyereket sem adnék nekik. Én magam sem lennék olyan gyerek helyében, akitől azt kérdezgetik, hogy "miért két apukád van, és akkor te hogy is lettél..."
És mit válaszoljon a gyerek, ha azt kérdezik, hogy
- neked miért nincs apukád? (egyedül élő anya)
- miért van tolószékben anyád/apád?
- miért vak anyád/apád?
- miért vagytok szegények?
- miért vannak kék-zöld foltok rajtad minden nap?
Komolyan a meleg szülők a lehető legrosszabb, ami egy gyerekkel történhet? Ha ebben nő fel, neki természetes lesz éa a hülye kérdéseket is megszokja.
A bántható gyerekeket mindig bántják, ha nincs rajta fogás, találnak. Külső jegyek, vezetéknév, szemüveg, stb.
Ezt nagyon gyenge érvnek tartom, hogy mert mit szólnának a többiek...
Igen, támogatnám, mivel jómagam is leszbikus vagyok. (Teljesen normális, nőies vagyok.)
Az örökbefogadást is támogatnám, bár én nem szeretnék gyereket, sem most, sem később.
És igen, én is sajnálom, hogy ezen ma még kiakadnak, és nem egy természetes dolog. De jó volt olvasni a válaszokat, meglepődtem, hogy a válaszolók nagy része támogatná. Ez jól esik nekem is, és köszönöm minden normális meleg/leszbikus társam nevében is!
Köszönöm a lepontozást, sejtettem hogy ez lesz.
Egy gyereknek eltérő nemű szülőkre van szüksége a megfelelő lelki fejlődés érdekében, ez már nem két emberről szól!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!