Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti támogatnátok a "MELEG HÁZASSÁG" bevezetését Magyarországon? Miért igen/Miért nem?
"Nm beszélve a közmegítélésről, mennyi negatívot és támadást kapna az a gyerek az életben, ha a szülei melegek."
Lehet hogy valójában a heteroszexuálisok kirekesztő/megbélyegző hozzáállása miatt sérülne a gyerek?
A kérdésre válaszolva én ezt a nagy házasságmizériát ellenzem! Akárkik között is! Lassan már az élettársi kapcsolat szégyellnivaló dologgá válik!
Ha két ember ,mindegy milyen nemű, szereti és tiszteli egymást,akkor esküvő nélkül is élhetnek tartalmas,szeretetteljes életet együtt!
"kèptelenek a legalapvetöbb "biológiai cèlra", vagyis a gyermeknemzèsre. Hiàba a sok libsi szöveg, a kèt pár nem egyenlö, mert nem ugyanazt a szintet produkáljàk."
Ez most úgy hangzott mintha egy tehenészet kincses kalendáriumából másoltad volna. Tehát egy meddő vagy egy impotens is selejt, mert nem tudja a szintet tartani?
Jajj félreérted 10-es...nem arra gondoltam, hogy mele.gé válna attól, hogy melegek a szülei....
Kétlem, hogy ez ezen múlna, szerintem nem lehet senkibe belenevelni azt, hogy meleg legyen...
Hanem a nem jó családkép miatt. Ehhez nem kell meleg szülő, lehet egy nem működő családi példa (ismerősöm olyan családban nőtt fel, ahol az apja verte az anyját, jöttek a rendőrök, meg kórház, meg anyaothon, álandó költözések, menekülés. Ő nem hitt a házasságban, mert sosem látott olyan példát ahol működik nő és férfi között, kellett neki 5 év pozitív példa, hogy elhiggye egy kapcsolat nem feltétlen válással és szakítással kell végződjön, igaz tenni kell érte, de előtte inkább nem kezdett komoly kapcsolatba...)
Tehát már egy eleve nem " normális" felállású kapcsolat lenne példának a gyerek előtt.. Ez klyan mintha, egy alapból válásra ítélt kapcsolatba adnának örökbe...
Igen kérdező, ez a társadalom intolarenciája miatt volna így, ami ellen hiába küzdenek nem javul, sőt ha egy rétek toleránsabb a másik eéteg annál homofóbabb...legalábbis én ezt látom...
" kerdezo, nem attol lesz valaki meleg, hogy dominans az anyja, hanem melegnek szuletik"
Nincs bizonyíték rá, szerintem a szülőknek lehet felelőssége ez ügyben. Ma a házasságok fele válással végződik, szerintem nem véletlenül van egyre több meleg.
Szerintem nincs feltétlenül több meleg.
Szerintem inkább csak többben valllalják fel mint régen, sőt sokan nem is tudták hogy létezik ilyen, csak miután találkozott magához hasonlóval, vagy olyan körben mozgott...
Ma már nem nyomják el magukban annyian...persze most is van aki családos ember és megtartja titokban magának, hogy a saját neméhez vonzódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!