Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan osztottam ki a férjemet vagy csak hisztis voltam?
A férjemet eddig 2* műtötték gerincsérv miatt. Itthon mindentől megkímélem, ne emelgessen semmit, ne terhelje túl magát, mert saját bevallása szerint már 10kg megemelése után is annyira fáj a háta, hogy mozogni is alig bír. A múlt pénteken este úgy jött haza, hogy alig bírt járni, persze orvost hívtam, kapott gyógyszereket minimum egy hétig feküdnie kell. Azt mondta, a munkából hazafelé jövet elesett és így húzta meg a hátát. Én mindent a kedve szerint csináltam, azt főztem amit akart, én segítettem neki fürdeni, még wc-re is én támogattam ki illetve az első két napban még ágytálaztam is. Ma reggel 1/2 8kor becsöngetett egy kolléganője (a férjem még aludt), hogy hozott egy kis sütit a betegnek és hogy mennyire sajnálja, hogy így végződött a pakolás. Én bambán néztem, hogy miről beszél, a férjem elesett, erre kiderül, hogy dehogy esett el, egész csütörtökön és pénteken neki segített a költözködésben és amikor a hűtőt vitték ki, akkor húzódott meg a háta.
Mikor a férjem felébredt, megmondtam neki, hogy ezután majd nyugodtan kérjen segítséget a kolléganőjétől, mert én többet nem fogom ápolni, ha közben ő hazudozik nekem. Még ő volt felháborodva, hogy én mit képzelek magamról, miért nyomozgatok utána és ő akkor és annak segít akinek akar. Megkaptam, hogy egy hisztis tyúk vagyok aki mindent túlkombinál.
Gyerekek!
Itt nem arról van szó hogy megcsalta, hanem hogy imponálni akart a kolléganőjének, míg otthon az asszony kinyalja a popsiját!
A vaj van a füle mögött, így értelmezzétek..
Fordítsd a saját hűtőtöket ajtóval a fal felé, ha már úgyis benne van a hűtőpakolásban, gyerekjáték lesz neki kajához jutni...
Amúgy meg kicsit rájátszott eddig is erre a 10 kg-ra, sajnos a problémája ismerős, de a műtét épp azt jelenti, hogy javítottak rajta, és nem kislánnyá operálták, aki nem tud 10 kg-t felemelni.
A nyakába borítottam volna a levest.
" ő akkor és annak segít akinek akar. "
Természetesen ebben igaza van, utána felnőtt férfiként viseli a következményeket, akkor eszik a konyhában és akkor megy ki egyedül a vécére amikor akar.
Dehogy vagy hisztis, neked van igazad!
Azt hiszem abba hagyhatod a nővérkedést :D Tipikus férfi amúgy, haldoklik mert beteg, kiszolgáltatja magát otthon, de bezzeg a csini kolléganő kedvéért rohan pakolni... És még neki áll feljebb. Annyira nevetséges.
A hűtő fal felé fordításos válasz nagyon nagy :D
Légyszí csináld meg vele!!:D
Megcsalni tuti nem csalt meg, mert akkor a nő biztos nem állított volna oda sütivel és nem mondta volna hogy nála pakolt.
De remélem a kiszolgálását befejezted azonnal. Ha olyan nagylegény, hogy hűtőt cipeljen, akkor legyen akkor is nagy legény, amikor vécére kell mennie.
A nyomozgatást nem kérted ki magadnak? Elvégre a kolléganő állított oda.
"ő akkor és annak segít akinek akar"
Ok drágám, én is, és én többet neked nem akarok segíteni - ezt mondtam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!