Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogy jöttél rá, hogy a férjed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy jöttél rá, hogy a férjed megcsalt? Megbocsájtottál?

Figyelt kérdés
2013. aug. 22. 09:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Felre kuldott sms-ek.. dolgozni vtam es o allitolag otthon.kaptam egy uzit hogy milyen jo volt ma velem..ooo dehat azt nem o irta hanem a haverja a csajanak..mondom 5perce hivtal h otthon voltal egesznap.de ki lett magyarazva h a haverja felugrott. Hajnalban sms egy csajtol h jo ejt csokokat kuld neki meg stb..azt is persze a haverja irta csak o kapta meg veletlen..az utolso csepp a poharba h szinten dolgoztam..felhiv h olyan rossz neki egyedul otthon..mondom ma hajnalig vok gyere majd be hozzam. Jo. 30 perc mulva balesetem volt a munkahelyen vittek a korhazba muteni. Hivom h baj van jojjon..akkor aztmondja dehat o Pesten van..(videken laktunk legalabb 1 ora az ut) mondom jo akkor induljal hazafele..ooo izè le kell tennem majd hivlak. Masnap megjelent..mar nem kellett magyarazkodni..
2013. aug. 22. 13:46
 12/19 anonim ***** válasza:
92%

Az első házassági évfordulónkon közölte velem, hogy van egy barátnője aki terhes tőle... Úgyhogy kalap-kabát pakoljak, kapok 2 napot, mert a csaj költözik oda hozzá...

Volt előjele, 2-3 hónapig nem volt szex, de mindig a stresszre fogta meg a munkára, akárhogy próbálkoztam. Pedig szépen lefogytam, kicsinosodtam, nőies lettem mellettem. Meddő vagyok, ez a nagy hibám, bár Ő mindig azt mondta, hogy nem kell neki gyerek... Van már 2 az előző házasságából, az bőven elég neki, soha többet nem akar gyereket. Én nyíltan játszottam, az első randinkon közöltem vele, hogy nem lehet gyerekem... Nagyon összetörtem és nagyon belém is rúgott, amikor küldött egy képet a kisfiáról... Ennek 4 éve már, azóta már 3 közös gyerekük van... Azt hiszem nem az én hibám, soha nem takargattam előtte, soha nem hazudtam neki... Mégis más kellett...

2013. aug. 22. 13:54
 13/19 anonim ***** válasza:
75%

Miért semmiztem volna ki, mikor többet kerestem, mint ő, és volt saját lakásom is?

Ő íratta a nevemre, nem én értem.

2013. aug. 22. 14:16
 14/19 anonim ***** válasza:
51%

Pont azért te ostoba!

Neki semmije nem maradt, mert azt írod, hogy az aluljáróban csövezik. Nem tudom, hogy tudsz így nyugodtan aludni éjszakánként.

2013. aug. 22. 14:21
 15/19 anonim ***** válasza:
78%

Akkor is nyugodtan aludtam éjszakánként, amikor k*rvázott... Sajnos.

Sajnos nem vagyok olyan alárendelt nő, aki hagyja, hogy bármit megtegyenek vele. A sors akarta ezt így.

2013. aug. 22. 14:31
 16/19 anonim ***** válasza:
29%
Csak azt nem tudom, hol van arányban az, hogy megcsalt azzal, hogy elvetted a lakását!?
2013. aug. 22. 15:47
 17/19 anonim ***** válasza:
34%
Ja, ő már nem kellett, de a pénze/vagyona azért jól jött, nem?
2013. aug. 22. 15:47
 18/19 anonim ***** válasza:
81%

En meg szules utani tiltason voltam es szoptattam a gyerkunket o pedig 17 eves lannyal kirandult o akkor 36 volt

Na en megbocsajtottam neki teljess szivvel de az en agyamba soha tobbe nem engedtem be.

A kapcsolata pontossan 10 napig tartott.

2013. aug. 22. 18:29
 19/19 anonim ***** válasza:

A hülyeje kölcsönkerte a telefonomat, amikor visszaadta, benne voltak a szerelmes smsek a csajtol.

Nem bocsajtottam meg. Lapät.

2013. szept. 23. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!