Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogy jöttél rá, hogy a férjed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy jöttél rá, hogy a férjed megcsalt? Megbocsájtottál?

Figyelt kérdés
2013. aug. 22. 09:47
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
92%
Bevallotta, mert lelkiismeret-furdalása volt. Sok-sok tépelődés, beszélgetés után megbocsájtottam. De rájöttem, hogy csak az eszemmel ment, a lelkemmel nem és a testemmel sem. Képtelen voltam felengedni, széttört valami bennem. Nem sokkal utána szakítottunk.
2013. aug. 22. 10:00
 2/19 anonim ***** válasza:
72%
élettárs, megmondta, megbocsátottam, otthagytam, könyörgött, hogy menjek vissza....csalt tovább a hátam mögött...eredmény, 5 közös év után szétmentünk, a kis qrva (nem a csak a keserűség mondatja velem, még 3 pasija volt az exem mellett, csak akikről én tudtam) 2 hét után rájött, hogy nem fogja fizetni helyette az adósságait, meg a nagyvilági igényeit...5 egész hetet talán kibírtak együtt élve...aztán meg jött nekem panaszkodni az ex, hogy milyen hülye volt...erről ennyit
2013. aug. 22. 10:02
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Úgy jöttem rá, hogy nem tudtam elérni telefonon és aggodalmamban felhívtam az apukáját, aki azt mondta: "Dehát nem veled van moziban? Nekem azt mondta, hogy veled van."

Ezek után kénytelen volt színt vallani. Megbocsátottam, de sokkal jobb lett volna, ha nem teszem, mert megkíméltem volna magam az után következő tíz évig tartó nyűglődéstől.

2013. aug. 22. 10:09
 4/19 anonim ***** válasza:
76%

Életemben először néztem bele az e-mail fiókjába. Előtte esküszöm eszembe sem jutott, nemhogy belépjek. És lám, ott volt egy e-mail egy szextárskeresőtől.. Ott volt a felhasználónév, jelszó, beléptem. Hát az én drága szívem 3 csajnak küldött levelet, hogy szívesen találkozna velük, meg hogy egyedülálló, egyedül élő helyes férfi.

Kimagyarázta, bár én nem hittem el, de vele maradtam. Kíváncsi voltam, beigazolódik-e az igazam, hogy megteszi újra.. :) És igen, megtette, rá 1 hónapra.

Nem bocsájtottam meg, szembeköptem, majd szó nélkül kidobtam a lakásból, aminek a hitelét ő fizette, de én vagyok a tulajdonosa.

Semmije sem maradt, aluljáróba csövezik. :)

2013. aug. 22. 11:29
 5/19 anonim ***** válasza:
38%
Utolsó, akárhogy is történt, azért az utolsó mondatod elég patkány és amit csinálsz, az nem kicsit szemét húzás!
2013. aug. 22. 12:02
 6/19 anonim ***** válasza:
6%

Tényleg elég aljas egy patkány vagy, 4-es. Ha megadtad volna neki, amit akart vagy legalább kompromisszumot kötöttetek volna, nem akart volna félrejárni. ;)

De hát egy ilyen sunyi, gerinctelen féregtől mit várjon az ember?

2013. aug. 22. 12:31
 7/19 anonim ***** válasza:
43%

Így járt.

Nem kellett volna szextársakat keresnie, mikor én mindent megadtam neki, a perverz vágyait is kielégítettem. Neki csak "friss hús" kellett.

Ő tehet mindenről, nem én.

2013. aug. 22. 12:33
 8/19 anonim ***** válasza:
85%

Különben egyetlen vágyát nem elégítettem a veszélyeztetett terhességem alatt, márpedig a hüvelyi szexet. Mivel tilos volt.

Ellenben anális, orális szex volt.

Ha valakinek ennyi nem elég naponta, és máshoz megy, akkor ne csodálkozzon, ha így jár.

Különben ő íratta a nevemre a lakást, nekem volt egy másik sajátom, nem semmiztem volna ki, ha nem az én nevemen lett volna.

2013. aug. 22. 12:34
 9/19 anonim ***** válasza:
82%

De természetesen az itteni nők mind alárendeltek. Itt a normális észjárás az, ha valamit nem adsz meg a férfinak, akkor megcsal és az teljesen normális.

Hát drágáim, egyáltalán nem normális. :)

2013. aug. 22. 12:35
 10/19 anonim ***** válasza:
50%

...Szóval azt mondod, ha nem lett volna lehetőséged kisemmizni, nem tetted volna meg?:D

Én azért visszaadtam volna neki a lakását néhány hónap csövezés után. Még ez is önbíráskodás...

Bocs az offért.

Szerintem egyébként nagyon kevesen vannak, akik képesek megbocsátani.

2013. aug. 22. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!