Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El akar venni? Mit tegyek? Bőv. Lent.
Figyelt kérdés
10hónapja vagyunk hivatalosanegy pár a pasimmal,amugy meg pár éve. Én még házas vagyok,mert 18évesen hozzámentem egy olyan pasihoz aki sosem szeretett. Már régen eljöttem a férjemtől,és el akarok azóta válni,csak a papirokat most intézem,mivel sok időt vesz igénybe.Neki még nem volt felesége.Miután összejöttünk mondta hogy el akar venni,de a házasság témáról (azóta se) nem lehetett beszélni,ő sose hozza ill hozta fel,sose jutott eszébe,mikor én felhoztam semmit se szólt rá vagy csak alig vagy terelte a témát(mai napig meg főleg!).Aztán eljegyzett.Kb pár hét után csúnyán összevesztünk,és vissza adtam a gyűrüt mert tiszta ideges voltam,de nem szakítottunk meg semmi ilyesmi.Azóta eszébe se jutott újra megkérni a kezem,pedig tudta hogy csak dühből adtam vissza a gyűrüt.Régebben többször emlegettem a házasságot,de mivel a legeleje óta sehogy se áll hozzá,már nem is merem előhozni se a témát. Sosem tettem még célzást se neki erre,szóval ez se lehet a baja.Ő az a fajta ember hogy ha valamit akar,akkor tűzön vizen át csinálja vagy mondja,míg meg nem lessz a dolog,és legyen az bármi.Ebből gondolom,hogy nem akarja ezt,mert nem tesz érte semmit hogy lássam hogy szeretné,még a jeggyűrűt se adja vissza. Miközben válok,és miatta,mert én ellenék ugy is hogy papiron van egy férjem. 20l2013. aug. 18. 01:53
21/30 anonim válasza:
.... Már régen eljöttem a férjemtől,és el akarok azóta válni,csak a papirokat most intézem,mivel sok időt vesz igénybe.....
Ezt te írtad, kérdező, és erre még nem válaszoltál. Mégis, mi tart sokáig egy válásnál??
22/30 A kérdező kommentje:
Mondjuk hogy egy nyári szünet van,kettő hogy a férjem nem akar válni,három még a vacak személyim is most járt le,és későre kaptam időpontot oda is 3héte rá,ki kell kérni az anyakönyvi kivonatokat,mind a kettőt....stb...van elég sok baj e-téren ,és plusz hogy kb 4hónapja kezdtem a válást
2013. aug. 18. 12:32
23/30 anonim válasza:
Áruld már el, hogy mégis miért mentél hozzá?
24/30 anonim válasza:
Talán a párodnál felgyulladt a fény, hogy más feleségét nem jegyzi el. Nagyon érett lehetsz, mi lenne ha csak együtt élnétek még. Bár fura, mert aki kijön egy rossz házasságból, nem ugrik bele egy másikba.
25/30 anonim válasza:
".Nekem már 10-14évesen halálosan komoly felnőtt ügyekben kellett döntenem,szóval érettebb vagyok mint egy csomó 30éves."
hát igen csak úgy süt rólad a nagy bölcsesség....
26/30 anonim válasza:
Atya úr isten.....
Roma vagy, hogy ennyire rohansz??
27/30 A kérdező kommentje:
Látom ti annyira ....ok vagytok mint egy tehén!! Fel se fogtok egy mondatot se! Na és roma a tudjátok ki... Ha lehetne és nem lennék azért letiltva mert olyat írok,elmesélnék pár dolgot,hogy hol,miben lakok,stb... Bár ti se vagytok okosak,a nagy kérdéseitekkel mint pl hogy ittam a pasim után egy pohárból.Lehetek terhes? Szóval a helyetekben meg se szólalnék. És innentől töröltem a kérdést.
2013. aug. 19. 01:04
28/30 anonim válasza:
amúgy miért ilyen fontos összeházasodnotok?
30/30 anonim válasza:
Szerintem válj el először,ezzel is biztosítod a kapcsolatotokat hogy tényleg komolyan gondolod.Ne legyél viszont gyerekes,hogy gyűrűvel és szavakkal dobálózol ezentúl gondold végig a veszekedésedet.Mert biztos ő is sérült ebben az egészben.Egy kicsit gondolkodjál azon neked ez a dolog fordított helyzetben hogy eset volna.Adj most magadnak és neki is egy kis időt,azt hogy a hivatalos dolgok rendeződjenek.Szoktatok beszélgetni?Mert ez fontos egy kapcsolatban.Ülj le vele,és mond el mi az amit érzel,kérdezd meg az ő érzései változtak e az irányodban(szerintem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!