Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » El akar venni? Mit tegyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El akar venni? Mit tegyek? Bőv. Lent.

Figyelt kérdés
10hónapja vagyunk hivatalosanegy pár a pasimmal,amugy meg pár éve. Én még házas vagyok,mert 18évesen hozzámentem egy olyan pasihoz aki sosem szeretett. Már régen eljöttem a férjemtől,és el akarok azóta válni,csak a papirokat most intézem,mivel sok időt vesz igénybe.Neki még nem volt felesége.Miután összejöttünk mondta hogy el akar venni,de a házasság témáról (azóta se) nem lehetett beszélni,ő sose hozza ill hozta fel,sose jutott eszébe,mikor én felhoztam semmit se szólt rá vagy csak alig vagy terelte a témát(mai napig meg főleg!).Aztán eljegyzett.Kb pár hét után csúnyán összevesztünk,és vissza adtam a gyűrüt mert tiszta ideges voltam,de nem szakítottunk meg semmi ilyesmi.Azóta eszébe se jutott újra megkérni a kezem,pedig tudta hogy csak dühből adtam vissza a gyűrüt.Régebben többször emlegettem a házasságot,de mivel a legeleje óta sehogy se áll hozzá,már nem is merem előhozni se a témát. Sosem tettem még célzást se neki erre,szóval ez se lehet a baja.Ő az a fajta ember hogy ha valamit akar,akkor tűzön vizen át csinálja vagy mondja,míg meg nem lessz a dolog,és legyen az bármi.Ebből gondolom,hogy nem akarja ezt,mert nem tesz érte semmit hogy lássam hogy szeretné,még a jeggyűrűt se adja vissza. Miközben válok,és miatta,mert én ellenék ugy is hogy papiron van egy férjem. 20l

2013. aug. 18. 01:53
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

.... Már régen eljöttem a férjemtől,és el akarok azóta válni,csak a papirokat most intézem,mivel sok időt vesz igénybe.....

Ezt te írtad, kérdező, és erre még nem válaszoltál. Mégis, mi tart sokáig egy válásnál??

2013. aug. 18. 12:27
 22/30 A kérdező kommentje:
Mondjuk hogy egy nyári szünet van,kettő hogy a férjem nem akar válni,három még a vacak személyim is most járt le,és későre kaptam időpontot oda is 3héte rá,ki kell kérni az anyakönyvi kivonatokat,mind a kettőt....stb...van elég sok baj e-téren ,és plusz hogy kb 4hónapja kezdtem a válást
2013. aug. 18. 12:32
 23/30 anonim ***** válasza:
85%
Áruld már el, hogy mégis miért mentél hozzá?
2013. aug. 18. 12:34
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Talán a párodnál felgyulladt a fény, hogy más feleségét nem jegyzi el. Nagyon érett lehetsz, mi lenne ha csak együtt élnétek még. Bár fura, mert aki kijön egy rossz házasságból, nem ugrik bele egy másikba.
2013. aug. 18. 12:52
 25/30 anonim ***** válasza:

".Nekem már 10-14évesen halálosan komoly felnőtt ügyekben kellett döntenem,szóval érettebb vagyok mint egy csomó 30éves."

hát igen csak úgy süt rólad a nagy bölcsesség....

2013. aug. 18. 12:54
 26/30 anonim ***** válasza:
59%

Atya úr isten.....

Roma vagy, hogy ennyire rohansz??

2013. aug. 18. 14:21
 27/30 A kérdező kommentje:
Látom ti annyira ....ok vagytok mint egy tehén!! Fel se fogtok egy mondatot se! Na és roma a tudjátok ki... Ha lehetne és nem lennék azért letiltva mert olyat írok,elmesélnék pár dolgot,hogy hol,miben lakok,stb... Bár ti se vagytok okosak,a nagy kérdéseitekkel mint pl hogy ittam a pasim után egy pohárból.Lehetek terhes? Szóval a helyetekben meg se szólalnék. És innentől töröltem a kérdést.
2013. aug. 19. 01:04
 28/30 anonim ***** válasza:
amúgy miért ilyen fontos összeházasodnotok?
2013. aug. 19. 08:03
 29/30 anonim ***** válasza:
:D sok boldogságot!:D
2013. aug. 19. 09:13
 30/30 anonim válasza:
Szerintem válj el először,ezzel is biztosítod a kapcsolatotokat hogy tényleg komolyan gondolod.Ne legyél viszont gyerekes,hogy gyűrűvel és szavakkal dobálózol ezentúl gondold végig a veszekedésedet.Mert biztos ő is sérült ebben az egészben.Egy kicsit gondolkodjál azon neked ez a dolog fordított helyzetben hogy eset volna.Adj most magadnak és neki is egy kis időt,azt hogy a hivatalos dolgok rendeződjenek.Szoktatok beszélgetni?Mert ez fontos egy kapcsolatban.Ülj le vele,és mond el mi az amit érzel,kérdezd meg az ő érzései változtak e az irányodban(szerintem).
2013. aug. 21. 09:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!