Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy valakit azért üt meg a férje, mert nem akar vele lefeküdni?
Figyelt kérdés
2013. aug. 12. 16:41
1/24 anonim válasza:
miért téged igen? amúgy engem semmiért nem üt meg..
3/24 anonim válasza:
Biztos van. De hülye aki hagyja...
4/24 anonim válasza:
Gondolod, hogy tömegével fognak itt jelentkezni ? Persze, hogy van.
5/24 anonim válasza:
A #3-ast miért kellett lepontozni? Teljesen igaza van.
6/24 anonim válasza:
Nem hiszem, ha nem akar vele lefeküdni, akkor inkább elmegy a haverokkal kocsmázni...
Viccet félretéve, sajnos van ilyen.
7/24 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam le senkit, nem értékeltem senki válaszát!
2013. aug. 12. 17:00
8/24 anonim válasza:
Biztosan van!
Nem üt meg, de nagyon nem tetszik neki, sóhajtozik és duzzog. Szerintem gyerekes gondolkodásmódra és nagy önzésre vall, ha valaki a nemet nem tudja megérteni.
9/24 anonim válasza:
Biztos van!Minden férfi aki megüt egy nőt egy féreg!!!
10/24 anonim válasza:
Biztos. De szerintem az ilyen férj az a kategória már, aki bármiért megüti a nőt kb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!