Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » El akar venni? Mit tegyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El akar venni? Mit tegyek? Bőv. Lent.

Figyelt kérdés
10hónapja vagyunk hivatalosanegy pár a pasimmal,amugy meg pár éve. Én még házas vagyok,mert 18évesen hozzámentem egy olyan pasihoz aki sosem szeretett. Már régen eljöttem a férjemtől,és el akarok azóta válni,csak a papirokat most intézem,mivel sok időt vesz igénybe.Neki még nem volt felesége.Miután összejöttünk mondta hogy el akar venni,de a házasság témáról (azóta se) nem lehetett beszélni,ő sose hozza ill hozta fel,sose jutott eszébe,mikor én felhoztam semmit se szólt rá vagy csak alig vagy terelte a témát(mai napig meg főleg!).Aztán eljegyzett.Kb pár hét után csúnyán összevesztünk,és vissza adtam a gyűrüt mert tiszta ideges voltam,de nem szakítottunk meg semmi ilyesmi.Azóta eszébe se jutott újra megkérni a kezem,pedig tudta hogy csak dühből adtam vissza a gyűrüt.Régebben többször emlegettem a házasságot,de mivel a legeleje óta sehogy se áll hozzá,már nem is merem előhozni se a témát. Sosem tettem még célzást se neki erre,szóval ez se lehet a baja.Ő az a fajta ember hogy ha valamit akar,akkor tűzön vizen át csinálja vagy mondja,míg meg nem lessz a dolog,és legyen az bármi.Ebből gondolom,hogy nem akarja ezt,mert nem tesz érte semmit hogy lássam hogy szeretné,még a jeggyűrűt se adja vissza. Miközben válok,és miatta,mert én ellenék ugy is hogy papiron van egy férjem. 20l

2013. aug. 18. 01:53
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem varj meg 10 evet aztan menj ferjhez akkor talan bolcsebb leszel.
2013. aug. 18. 10:49
 12/30 anonim ***** válasza:
88%
A házasság nem egy játék, két felnőtt kell hozzá. Mi is játszottunk gyerekként házasodósat, de az teljesen más! Ne menj férjhez ha nem szerted a másikat! Az írásodból látszik, hogy nem vagy érre oda, és ő sem leht, pláne hogy a gyűrűt sem adta vissza.
2013. aug. 18. 11:02
 13/30 anonim ***** válasza:
*szereted, érte (telefon)
2013. aug. 18. 11:28
 14/30 A kérdező kommentje:
Na kezdjük ott hogy senki nem fogta fel mit akartam én ide leírni,mert csak szólok,hogy már MOST válok,amit oda is írtam,és ahhoz a dologhoz nem kértem kommentet,hogy amibe nem láttok bele,azt nem sértegetem(legalábbis némelyik komiba). Az hosszú történet,ezért sem írom le mert aki nem lát bele hogy ez mi ill miért volt,az nagyon kérem ne írjon csúnyákat! A másik hogy én eddig sosem voltam szerelmes,egészen addig míg a mostani páromat meg nem ismertem,és ha kell az életemet is adnám érte,amit bizonyítottam is,szóval már itt bukik hogy nem szeretem. Az exemet(jelenlegi férj)őt nem szerettem tényleg. És a másik,hogy ő is meg én is sajnos hirtelenharagúak vagyunk,és már abban a percben mondtam neki hogy csak dühből adtam vissza a gyűrüt,és ezt le is beszéltük,és mondta hogy nem érdekli h vissza adtam,ő akkor is ujra megkéri a kezem! Szóval légyszives ne arra irjatok h hogy lehettem ilyen hülye,meg h 15évesen férjez mentem,meg h szeretője akarok lenni(megvetem azokat a nőket,akiknek szeretőjük van,vagy ők azok,mert az nem jó,és én ilyet SOHA nem tettem,és mivel írtam h régen elhagytam a férjem,meg válok,mégamugy se lehetek a szeretője a páromnnak)És arról,hogy 20 éves vagyok....Nekem már 10-14évesen halálosan komoly felnőtt ügyekben kellett döntenem,szóval érettebb vagyok mint egy csomó 30éves.
2013. aug. 18. 11:47
 15/30 anonim ***** válasza:
70%

Szóval elüldöztek otthonról és most egyik pasitól a pasikhoz menekülsz.

Felnőtt vagy kislány! :)

2013. aug. 18. 11:51
 16/30 A kérdező kommentje:
marhára nem,mert most is itthon lakok!! Látom itt fel se lehet tenni olyan kérdést amire választ kapok,csak sértegetni kell.
2013. aug. 18. 11:54
 17/30 anonim ***** válasza:
83%
de ha még együtt sem éltek, akkor mi értelme a házasságnak?
2013. aug. 18. 12:13
 18/30 anonim ***** válasza:
85%

Talan okosabb lenne tovabb tanulni kepezni magad utazni vilagot latni elni tancolni es nem ..ferjhezmenesen.. gondolkodni a te korodban nem??

Ki megy 18 evessen hozza egy ferfihez akit nem szeret kicsit furcsa nem?

2013. aug. 18. 12:16
 19/30 A kérdező kommentje:
10hónapot együtt éltünk,egy hőnapja jöttem el anyámékhoz,mert most fogunk a párommal egy saját lakásba költözni kb pár hét! A kérdésre szeretnék választ,nem a jelenlegi férjem dolgaira,meg h miért voltam olyan hülye h férjez mentem. köszi.
2013. aug. 18. 12:21
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

18 évesen férjhez mentél, majd kb. 1 évet (se) voltatok együtt és összeköltöztél egy másik pasival, és megint férjhez mennél.

Gyerek is jöhet igaz? Gondolom a továbbtanulás nincs tervben, érettségid megvan azért?

2013. aug. 18. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!