Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El akar venni? Mit tegyek? Bőv. Lent.
Mondjuk nagyon nem okos dolog hogy úgy "elvagy" hogy papíron van egy férjed. Hitelfelvétel, történik veled/vele valami és öröklés, stb....
Jobb ezt tisztázni, ha nem vagytok tényleg házasok, akkor papíron se legyetek azok... rosszabb esetben meglátogathatnak a végrehajtók, ha a férjed csinál valami hülyeséget.
A másik az, hogy ha nincs gyerek, akkor a válást az első tárgyaláson kimondják, ha mindenben megegyeztetek. Mi tart eddig?
20 évesen viszont nem kellene ilyen gyorsan új házasságba beleugranod.
Férjhez mentél 18 évesen, még el sem valtal es mar ujra férjhez akarsz menni?! Mi van veled? Minek??
Egyébként a kérdést sem igen értem. Épp te írod, hogy ha meg akarna kérni akkor megtenné. Gyanítom, hogy nem akar így, hogy nem teszi.
Én először is nem értem, mi tart a váláson ilyen sokáig neked? milyen papírok intézése tart sokáig? csak mert én kétszer voltam férjnél, és kétszer is váltam...teljesen egyszerű volt, pedig a második házasságomból voltak gyerekek is.
Gondolom azért nem emlegeti az esküvőt, mert te meg beletojsz a válásba, és úgy van vele, ha neked nem sürgős, akkor neki minek....de az is lehet, hogy egyszerűen meggondolta magát.
"10hónapja vagyunk hivatalosanegy pár a pasimmal,amugy meg pár éve."
ezt nem értem akkor minek mentél hozzá egy másik emberhez vagy hány évesen mentél férjhez ? 15?
szerintem hagyd a házasságot főleg hogy el sem vagy válve nem ráérsz? minek rohanni? hogy 23 évesen kétszeresen elvált legyél? Mondjuk ez még mindig jobb mint 23 évesen két apától két gyerek....
Szerintem elsősorban vállj el, ezzel is jelzed, hogy lezártad a múltad, nem akarsz már semmilyen szinten a korábbi férjedhez tartozni.
Aztán állj a barátod elé, és mond el neki, hogy sajnálod, hogy visszaadtad a gyűrűt, nem gondoltad komolyan, dühödben tetted, nagyon szeretnél újra a menyasszonya, idővel a felesége lenni.
Jó esetben a barátod idővel megbékél és újra eljegyez, ha az érzései nem változtak azóta. Viszont ne nyaggasd, ne akarj minden áron a menyasszonya, felesége lenni. Még csak 20 éves vagy, felesleges sietni...
Hova a rákfenébe akarsz már 20 évesen házasodni, amikor már egyrészt házas vagy és arra is lusta vagy, hogy elválj???
Ha valami való neked, az nem a házasság basszus.
Mi a francnak házasodtál 18 évesen? Most meg 20 évesen újra akarsz? Hogy lehettek akkor pár éve együtt?
"mert én ellenék ugy is hogy papiron van egy férjem" Aztapcsa :D Ülj le, egyes! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!