Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » El akar venni? Mit tegyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El akar venni? Mit tegyek? Bőv. Lent.

Figyelt kérdés
10hónapja vagyunk hivatalosanegy pár a pasimmal,amugy meg pár éve. Én még házas vagyok,mert 18évesen hozzámentem egy olyan pasihoz aki sosem szeretett. Már régen eljöttem a férjemtől,és el akarok azóta válni,csak a papirokat most intézem,mivel sok időt vesz igénybe.Neki még nem volt felesége.Miután összejöttünk mondta hogy el akar venni,de a házasság témáról (azóta se) nem lehetett beszélni,ő sose hozza ill hozta fel,sose jutott eszébe,mikor én felhoztam semmit se szólt rá vagy csak alig vagy terelte a témát(mai napig meg főleg!).Aztán eljegyzett.Kb pár hét után csúnyán összevesztünk,és vissza adtam a gyűrüt mert tiszta ideges voltam,de nem szakítottunk meg semmi ilyesmi.Azóta eszébe se jutott újra megkérni a kezem,pedig tudta hogy csak dühből adtam vissza a gyűrüt.Régebben többször emlegettem a házasságot,de mivel a legeleje óta sehogy se áll hozzá,már nem is merem előhozni se a témát. Sosem tettem még célzást se neki erre,szóval ez se lehet a baja.Ő az a fajta ember hogy ha valamit akar,akkor tűzön vizen át csinálja vagy mondja,míg meg nem lessz a dolog,és legyen az bármi.Ebből gondolom,hogy nem akarja ezt,mert nem tesz érte semmit hogy lássam hogy szeretné,még a jeggyűrűt se adja vissza. Miközben válok,és miatta,mert én ellenék ugy is hogy papiron van egy férjem. 20l

2013. aug. 18. 01:53
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
46%
Ajjaj,hozzá ne menj egy akaratos emberhez,főleg ne 20 évesen.Látod,18 évesen is hibáztál,még egyszer ne kövesd el.. ez korai.De ha megteszed,akkor sok boldogságot nektek!
2013. aug. 18. 02:08
 2/30 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk nagyon nem okos dolog hogy úgy "elvagy" hogy papíron van egy férjed. Hitelfelvétel, történik veled/vele valami és öröklés, stb....

Jobb ezt tisztázni, ha nem vagytok tényleg házasok, akkor papíron se legyetek azok... rosszabb esetben meglátogathatnak a végrehajtók, ha a férjed csinál valami hülyeséget.

A másik az, hogy ha nincs gyerek, akkor a válást az első tárgyaláson kimondják, ha mindenben megegyeztetek. Mi tart eddig?

20 évesen viszont nem kellene ilyen gyorsan új házasságba beleugranod.

2013. aug. 18. 02:27
 3/30 anonim ***** válasza:
95%

Férjhez mentél 18 évesen, még el sem valtal es mar ujra férjhez akarsz menni?! Mi van veled? Minek??

Egyébként a kérdést sem igen értem. Épp te írod, hogy ha meg akarna kérni akkor megtenné. Gyanítom, hogy nem akar így, hogy nem teszi.

2013. aug. 18. 03:04
 4/30 anonim ***** válasza:
92%

Én először is nem értem, mi tart a váláson ilyen sokáig neked? milyen papírok intézése tart sokáig? csak mert én kétszer voltam férjnél, és kétszer is váltam...teljesen egyszerű volt, pedig a második házasságomból voltak gyerekek is.

Gondolom azért nem emlegeti az esküvőt, mert te meg beletojsz a válásba, és úgy van vele, ha neked nem sürgős, akkor neki minek....de az is lehet, hogy egyszerűen meggondolta magát.

2013. aug. 18. 06:23
 5/30 anonim ***** válasza:
94%

"10hónapja vagyunk hivatalosanegy pár a pasimmal,amugy meg pár éve."

ezt nem értem akkor minek mentél hozzá egy másik emberhez vagy hány évesen mentél férjhez ? 15?

szerintem hagyd a házasságot főleg hogy el sem vagy válve nem ráérsz? minek rohanni? hogy 23 évesen kétszeresen elvált legyél? Mondjuk ez még mindig jobb mint 23 évesen két apától két gyerek....

2013. aug. 18. 06:28
 6/30 anonim ***** válasza:
68%
Amikor visszaadtad neki a gyűrűt, abból megértette, hogy te csak a szeretője akarsz lenni, a felesége nem. Akkor miért akarna házasságot?
2013. aug. 18. 06:53
 7/30 anonim ***** válasza:
67%
visszaadtad a gyűrűt
2013. aug. 18. 08:11
 8/30 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem elsősorban vállj el, ezzel is jelzed, hogy lezártad a múltad, nem akarsz már semmilyen szinten a korábbi férjedhez tartozni.

Aztán állj a barátod elé, és mond el neki, hogy sajnálod, hogy visszaadtad a gyűrűt, nem gondoltad komolyan, dühödben tetted, nagyon szeretnél újra a menyasszonya, idővel a felesége lenni.

Jó esetben a barátod idővel megbékél és újra eljegyez, ha az érzései nem változtak azóta. Viszont ne nyaggasd, ne akarj minden áron a menyasszonya, felesége lenni. Még csak 20 éves vagy, felesleges sietni...

2013. aug. 18. 09:35
 9/30 anonim ***** válasza:
94%

Hova a rákfenébe akarsz már 20 évesen házasodni, amikor már egyrészt házas vagy és arra is lusta vagy, hogy elválj???

Ha valami való neked, az nem a házasság basszus.

2013. aug. 18. 10:10
 10/30 anonim ***** válasza:
94%

Mi a francnak házasodtál 18 évesen? Most meg 20 évesen újra akarsz? Hogy lehettek akkor pár éve együtt?

"mert én ellenék ugy is hogy papiron van egy férjem" Aztapcsa :D Ülj le, egyes! :D

2013. aug. 18. 10:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!