Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most én vagyok hisztis, vagy értentő ha kissé csalódott vagyok, hogy 10 év házasság után is úgy érzem néha, alig ismer a férjem?
1, nem írtam, hogy az egész üveget meg fogom inni
2, egy kis bor fogyasztása nem világvége...nem a hányásomba fetrengve fogok feküdni a nappaliban
"dögleni a tv előtt"- kádat kellene suvickolnom este miután lefektettem a gyereket, hogy minta háziasszony-és anya legyek?
Űgy látszik ez van,nekem is csak akkor van jó szülinapom,ha éppen besokallok és szakítok.
Nem tudom mire jó ez én tökre élvezem,ha szülinapra készülődhetek.
... mondjuk ő nagyon nem egy menős típus ha én nem szerveznék meg valamit akkor Nem mennénk soha sehova....
De azért hogy a születésnapodon a haverjaihoz menjen, azt nagyon is jól megtudta szervezni! Lehet, hogy csak veled nem képes szervezni semmit, mert tojik rád? Nagyon úgy néz ki....
Én is nő vagyok, mégis teljesen másként látom az egészet. Az én párom is a barátaival töltötte az estét, amikor születésnapom volt és még egy szál virágot sem kaptam, na bumm. Nem mondom, hogy jól esett, de ismerem és tudtam róla, hogy soha senkit nem köszönt fel és azt sem várja el, hogy ő fel legyen köszöntve, mert vannak emberek, akiknek ez nem fontos. Aztán egyszer leültünk beszélni és elmondtam neki, hogy ez nálam másként működik, valamilyen szinte azért mégiscsak jól esik, ha felköszöntöm a páromat és engem is felköszöntenek.
Én úgy vagyok vele, hogy ennél sokkal komolyabb problémák is vannak kapcsolatok terén, nem kell még ezt is felfújni.
Megbecsülve érzed magad a kapcsolatodban? A napjaitok szeretetben és békében telnek? Ha igen, akkor mit számít egy ajándék? Nekem semmit.
Volt olyan kapcsolatom, ahol el voltam halmozva drágábbnál drágább ajándékokkal, de közben állandóan meg voltam alázva, szarba sem voltam nézve.
Most nem kapok ajándékokat (amit el sem várok), mégis sokkal boldogabb vagyok, mert olyan emberrel lehetek együtt, akivel kölcsönösen megbecsüljük egymást és ezt nem ajándékokban mérik.
32/N
Hát ez a telefonos kütyü pont olyan, mint amikor egy pasi plüssmacit kap szívecskés ruhában a szülinapjára.
A legnagyobb ajándék mindig az együtt töltött idő, itt cseszte el a legjobban.
"akivel 10 év alatt nem töltöttem 2 hétnél többet külön"
Együtt töltött idő? Miről beszélünk?
"nem megy a gondolatolvasás"
Hát nem, nem megy, pedig én is 8 éve vagyok együtt a barátnőmmel, és nem megy, csak neki már van annyi esze, hogy konkrétan megmondja, ha vágyik valamire, vagy ha már célozgatni kezd, addig csinálja, amíg egyértelműen rá nem kérdezek...
Az bezzeg semmi, hogy azt megjegyezte, fél éve mit szerettél volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!