Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megundorodnátok a férjetektõl, ha ez csinálná mindig a szemetek elõtt?
Allandóan szemez minden nõvel, de rondábbak nálam.(Nem vagyok beképzelt,de sajnos ez az igazság, ugyhogy ne támadjatok ezért).
Vagy hozzájuk ér, utána letagadja, ha mondom neki. Az unokahugom is jött hozzánk látogatóba és nekem azt mondta a férjem, hogy én üljek hátra és az unokahugom elõre, hogy jobban lássa a tájat. Közben ugy váltotta a sebességet, hogy mindig a combjához ért, én fele sulyu vagyok az unokahugomnak.Az unokahugomat sem kell félteni, mert benne van minden játékban, volt hogy egyedül voltak a lakásban.
Mindenkit elüz mellõlem, mert egyszerüen nem birom, hogy igy viselkedik.
Ha szólok neki,akkor rám ordit és kijelenti, hogy velem van a probléma.
Voltunk tengerparton és ott is a lànyokkal kikezdett, nem közelrõl és megérintette nekik a nemiszervét, azoknak meg tetszett.
Vagy rákacsintanak a nõk és õ meg visszavigyorog. Utána azt mondja én rosszul láttam.
Nem tudom, hogy megcsal-e képtelen vagyok elkapni, mert nincs senkim. Csak amiket látok a szememmel abból következtetek. De õ esküszik, hogy nem csalt meg a házasságunk alatt és, hogy én vagyok az élete értelme.Amugy nem jár el sehova.
Anyagilag függök tõle, sajnos ez nem idetartozik.
Nagyon belefáradtam már ebbe a játékába!
Ilyen volt a házasságunk elõtt is, többször megszakitottam vele a kapcsolatot, de mégis visszafogadtam, mert sirt és szomorkodott!
Itt baltáztam el, mert már akkor sokat sirtam miatta.
23:44
:):)hát igen igy kellene ezzel az "aranyt@küvel.
:)
Tenyleg sajnallak amugy, ugyan az a szitu, mint a baratnomnel, valamiert o is csak tur.
Ha eljon az ideje, ugy is lepni fogsz!
Fogadd meg a tanacsom es dolgozz a sajat eleteden!
Ha nincs munkad, keress! Vagy tanulj vmit!
00:08
Igen nagyon jól leirtad, én is sokat gondolok ilyen dolgokra.
Sokszor mondja õ, hogy semmiségnek érzi magát,olyankor én öntök lelket bele.
Nagyon nehéz megérteni a lelkivilágát!
A fiu testvére is ilyen, csak ott a feleség karakteres volt, de mégis elváltak.Viszont a feleség az tudta hogyan kell flörtölni a férfiakkal, igy a férj ráfizetett azóta is megy a felesége után, de nem éri el a célját.Pedig nem a szépségek közé tartozott a felesége.
Kérdező: választás mindig van. Kérlek, olvasd el ezt hangosan magadnak, és ízlelgesd a szavakat, szép lassan kiejtve.
Választás mindig van.
Választás mindig van.
Választás mindig van.
Választás mindig van.
Választás mindig van.
Választás mindig van.
Választás mindig van.
Választás mindig van.
Választás mindig van.
Választás mindig van.
Hidd el, nem hülyeség, amit írok. Mondogasd ezt legalább naponta magadnak, de hangosan. Meglátod, hamar ott lesznek a lehetőségek előtted, mert megtanulod meglátni őket. És hidd el, ezzel csak segíteni akarok.
Persze, ha a férjed választod, az más.
Olyan nincs, hogy nem tudsz mit tenni. Nem érdekes, hogy együtt építettétek fel az életeteket, az sem hogy anyagilag tőle függsz. Mindig újra lehet kezdeni, csak tedd meg az elsőm lépést, ne legyél gyáva...mint ahogy előttem írták választás mindig van!!!
Vagy így akarod leélni az életed? Ennek így semmi értelme. Rajtad múlik, vagy változtatsz, vagy ne siránkozz!
Csak az elsó lépés nehéz...
Valójában neked egy igazán vagány, belevaló barátnő kellene, aki visszakézből vágná szájon az első bizalmaskodó mozdulatra. Csak épp a megbízható barátnőkben sem lehet bízni :(
Ez a típus nem fog változni, még 50 évesen is ilyen "don juan" lesz, míg a sármja meg nem kopik. Lehet pocakos és kopasz, akkor is lesz benne valami plusz, amivel vonzza maga körül a nőket, mint méz a legyet.
Teljesen megértem, hogy téged ez végtelenül bosszant, hisz soha, egy pillanatra sincs megnyugvásod. Egy sétát, egy közös fagyizást, egy bevásárlást nem tudsz úgy csinálni vele, hogy közben ne kelljen rá figyelned.
Szerintem nyugodtan beszélgess csak férfiakkal, légy vidám, határozott és magabiztos, járj emelt fővel, kihívóan, kacéran, nevess felszabadultan, éreztesd vele, hogy nagyon is kapós vagy a férfiak között. Csak bizonytalanítsd el, hogy mégsem stabil az ő pozíciója, beszélgess, nevetgélj férfiakkal, és ha szemrehányást tesz, akkor válaszolj nyugodtan, hogy rosszul látod. Fordítsd meg a szerepeket, nyaljon csak vissza a fagyi, érezze, hogy milyen jól esik a másiknak az ilyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!