Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megundorodnátok a férjetektõl, ha ez csinálná mindig a szemetek elõtt?
Allandóan szemez minden nõvel, de rondábbak nálam.(Nem vagyok beképzelt,de sajnos ez az igazság, ugyhogy ne támadjatok ezért).
Vagy hozzájuk ér, utána letagadja, ha mondom neki. Az unokahugom is jött hozzánk látogatóba és nekem azt mondta a férjem, hogy én üljek hátra és az unokahugom elõre, hogy jobban lássa a tájat. Közben ugy váltotta a sebességet, hogy mindig a combjához ért, én fele sulyu vagyok az unokahugomnak.Az unokahugomat sem kell félteni, mert benne van minden játékban, volt hogy egyedül voltak a lakásban.
Mindenkit elüz mellõlem, mert egyszerüen nem birom, hogy igy viselkedik.
Ha szólok neki,akkor rám ordit és kijelenti, hogy velem van a probléma.
Voltunk tengerparton és ott is a lànyokkal kikezdett, nem közelrõl és megérintette nekik a nemiszervét, azoknak meg tetszett.
Vagy rákacsintanak a nõk és õ meg visszavigyorog. Utána azt mondja én rosszul láttam.
Nem tudom, hogy megcsal-e képtelen vagyok elkapni, mert nincs senkim. Csak amiket látok a szememmel abból következtetek. De õ esküszik, hogy nem csalt meg a házasságunk alatt és, hogy én vagyok az élete értelme.Amugy nem jár el sehova.
Anyagilag függök tõle, sajnos ez nem idetartozik.
Nagyon belefáradtam már ebbe a játékába!
Ilyen volt a házasságunk elõtt is, többször megszakitottam vele a kapcsolatot, de mégis visszafogadtam, mert sirt és szomorkodott!
Itt baltáztam el, mert már akkor sokat sirtam miatta.
Bocs, de ha ezt tűrőd, meg is érdemled...
Én már elküldtem volna egy melegebb éghajlatra, undorító, perverz egy viselkedés ez tőle!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!