Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megundorodnátok a férjetekt&ot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megundorodnátok a férjetektõl, ha ez csinálná mindig a szemetek elõtt?

Figyelt kérdés

Allandóan szemez minden nõvel, de rondábbak nálam.(Nem vagyok beképzelt,de sajnos ez az igazság, ugyhogy ne támadjatok ezért).

Vagy hozzájuk ér, utána letagadja, ha mondom neki. Az unokahugom is jött hozzánk látogatóba és nekem azt mondta a férjem, hogy én üljek hátra és az unokahugom elõre, hogy jobban lássa a tájat. Közben ugy váltotta a sebességet, hogy mindig a combjához ért, én fele sulyu vagyok az unokahugomnak.Az unokahugomat sem kell félteni, mert benne van minden játékban, volt hogy egyedül voltak a lakásban.

Mindenkit elüz mellõlem, mert egyszerüen nem birom, hogy igy viselkedik.

Ha szólok neki,akkor rám ordit és kijelenti, hogy velem van a probléma.

Voltunk tengerparton és ott is a lànyokkal kikezdett, nem közelrõl és megérintette nekik a nemiszervét, azoknak meg tetszett.

Vagy rákacsintanak a nõk és õ meg visszavigyorog. Utána azt mondja én rosszul láttam.

Nem tudom, hogy megcsal-e képtelen vagyok elkapni, mert nincs senkim. Csak amiket látok a szememmel abból következtetek. De õ esküszik, hogy nem csalt meg a házasságunk alatt és, hogy én vagyok az élete értelme.Amugy nem jár el sehova.

Anyagilag függök tõle, sajnos ez nem idetartozik.

Nagyon belefáradtam már ebbe a játékába!

Ilyen volt a házasságunk elõtt is, többször megszakitottam vele a kapcsolatot, de mégis visszafogadtam, mert sirt és szomorkodott!

Itt baltáztam el, mert már akkor sokat sirtam miatta.

2013. aug. 12. 22:43
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
69%
Ennél megalázóbb nincs...a férjed nem normális, én nem bírnám gyomorral! Szerintem lépj ki, mielőtt haza nem vágja az önbecsülésed....tapasztalatból mondom sajnos.
2013. aug. 12. 23:09
 12/31 anonim ***** válasza:
78%

nem lehet, h azért csinálja mert ennyire felfújod minden ilyen megmozdulását? hidd el, ha tennél rá magasról és te is flörtölnél más pasikkal, akkor észbe kapna. azt mondtad jó nő vagy, gondolom utánad is megfordulnak páran az utcán. nem kell alpári stílusban csinálni, csak mosolyogj vissza a férfiakra, hordj csinos ruhákat, elegyedj szóba ismeretlenekkel, és zsebeld be a bókokat.

ha látja, h te is értékes vagy, másnak is tetszel, akkor nem azon fog teperni, h idegen nőknek tegye a szépet, hanem rajtad tartja a szemét nonstop, nehogy a végén még valaki elcsábítson :P

2013. aug. 12. 23:11
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy függsz tőle anyagilag, nem lehet kifogás!!

Mert ha hirtelen feldobná a bakancsot, akkor te is vele halnál, mert nem lenne mit enned? Ugyan már! Kihúznád magad valahogy a szarból. Csak túl kényelmes vagy most, hogy nincs szükséged az ilyen kényszermegoldásokra.

Nagyon hibás ez a felfogás, hogy függsz valakitől. Mert nem igaz!

2013. aug. 12. 23:12
 14/31 A kérdező kommentje:

23:05

Ha õ leirná a tényállását,akkor azt irná,amit én, hogy rosszul látok mindent.

Nagyon jól elõ tudja adni magát az emberek elõtt,aki mintaférj.

Igen ilyen volt a házasság elõtt is, nem irom azt, hogy azt hittem meg fog változni, mert nem kértem tõle, csak azt ha vele vagyok,akkor tiszteljen meg azzal, hogy nem mellettem szórakozik a hülyeségeivel.

Mint irtam már leadott belõle, de az édes kevés. De sajnos nekem eszembe jutnak a dolgai és olyankor undor jön rám.

2013. aug. 12. 23:14
 15/31 MRC31 ***** válasza:
100%

Van azért pár tippem, hogy miért teheti. De mondom tippek.

- nem nőtt fel a házassághoz

- örök gyerek, játszik veled és másokkal is

- nem látja benned a nőt?

- talán az ő szemében nem vagy huncut, pikáns?

- "vadászösztön"?

- vagy azért csinálja, hogy cukkoljon?

2013. aug. 12. 23:14
 16/31 A kérdező kommentje:

23:21

Nekem nem szabad flörtölni,tetszelegni, mert lehordana mindennek. Ha látja, hogy szóba elegyedek valakikkel, rögtön szalad oda, mégcsak mosolyognom sem szabad a férfiakra.

Még együtt jártunk,amikor utaztunk a villamoson és egy férfi beszélt magában, és én észrevettem és elkezdtem nevetni. Azt hitte én a férfival szórakozok, lehordott mindennek, hogyan merészelek én igy viselkedni.

Sokszor gondoltam arra, mivel nem voltam féltékeny tipus, ezzel a viselkedésével nem azt akarja elérni, hogy féltékeny legyek? Mondtam már neki is, de olyankor azt válaszolja, hogy én csak az övé vagyok.Olyankor mondom neki és én osztozzak rajtad mindenkivel, vagy hogyan gondolod ezt? Olyankor kijelenti, hogy csak egy pár vagyunk.

2013. aug. 12. 23:22
 17/31 A kérdező kommentje:
Az elsõ és a 6-ik tipped az igaz, de a többi az nem valószinü.
2013. aug. 12. 23:25
 18/31 MRC31 ***** válasza:
100%
Szerettem volna még írni valamit, de igazából a #12-es válaszoló jól leírta. Ez megoldás lehet. Én a férfi nemhez tartozom (nem, nincs férjem! :D )de részvétet érzek feléd, mert megértem amit írsz és át is érzem. Gyakorlatban a viselkedés-minta tükrözése akár csak terápia szinten a kapcsolatért ösztönző lehet, tök ugyanezt a sztorit hallottam már csak más szereplőkkel. A nő megunta és elkezdett fiatal pasikkal szemezgetni meg mosolyogni rájuk és a párja egyből észbe kapott és rimánkodni kezdett. Ahogy én látom ehhez a típushoz a szemet hunyó feleség alárendelt formában vagy a határozottabb, dominánsabb nő illik.
2013. aug. 12. 23:29
 19/31 A kérdező kommentje:

Ezt én is mondtam már neki, hogy hozzád egy jó nagy száju nõ lenne való,aki abban a helyzetben rád ordit.

Nem huzza meg magát és csak arra gondol, hogy tisztességesnek kell lennie, mert én alapból ilyen vagyok.

Ö tisztában van azzal, hogy nagyon sok férfinak tetszek, viszont azt is tudja, hogy függök tõle és nem merek lépni, igen gyávaság.

Azzal is tisztában van, hogy nekem a házasság nem játék és nem hivom fel magamra a figyelmet,mint ahogyan õ teszi.

2013. aug. 12. 23:40
 20/31 anonim ***** válasza:
93%

Csorikam! En kiba.sztnam, mint macskat szarni.

Mert mit szamit, h megcsalt-e? Ha nem csalt is meg. Azert hagynam ott, mert szenvedek mellette, nem izgatna, h megcsalt-e.

Most mar koncentralj a sajat eletedre, kerulj ki az anyagi fuggesbol, nyilj ki, talani fogsz mast is! De meg az is lehet, h ez az aranytoku eszreveszi magat addigra.

2013. aug. 12. 23:44
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!