Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megundorodnátok a férjetekt&ot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megundorodnátok a férjetektõl, ha ez csinálná mindig a szemetek elõtt?

Figyelt kérdés

Allandóan szemez minden nõvel, de rondábbak nálam.(Nem vagyok beképzelt,de sajnos ez az igazság, ugyhogy ne támadjatok ezért).

Vagy hozzájuk ér, utána letagadja, ha mondom neki. Az unokahugom is jött hozzánk látogatóba és nekem azt mondta a férjem, hogy én üljek hátra és az unokahugom elõre, hogy jobban lássa a tájat. Közben ugy váltotta a sebességet, hogy mindig a combjához ért, én fele sulyu vagyok az unokahugomnak.Az unokahugomat sem kell félteni, mert benne van minden játékban, volt hogy egyedül voltak a lakásban.

Mindenkit elüz mellõlem, mert egyszerüen nem birom, hogy igy viselkedik.

Ha szólok neki,akkor rám ordit és kijelenti, hogy velem van a probléma.

Voltunk tengerparton és ott is a lànyokkal kikezdett, nem közelrõl és megérintette nekik a nemiszervét, azoknak meg tetszett.

Vagy rákacsintanak a nõk és õ meg visszavigyorog. Utána azt mondja én rosszul láttam.

Nem tudom, hogy megcsal-e képtelen vagyok elkapni, mert nincs senkim. Csak amiket látok a szememmel abból következtetek. De õ esküszik, hogy nem csalt meg a házasságunk alatt és, hogy én vagyok az élete értelme.Amugy nem jár el sehova.

Anyagilag függök tõle, sajnos ez nem idetartozik.

Nagyon belefáradtam már ebbe a játékába!

Ilyen volt a házasságunk elõtt is, többször megszakitottam vele a kapcsolatot, de mégis visszafogadtam, mert sirt és szomorkodott!

Itt baltáztam el, mert már akkor sokat sirtam miatta.

2013. aug. 12. 22:43
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát, sajnálom, de ezzel nem lehet mit kezdeni, ha ő nem akar megváltozni. A változás se menne neki egyedül. Vagy bunkó, vagy magaviseleti problémái vannak. Egyik sem múlik el magától.
2013. aug. 12. 22:48
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
A férjed egy beteg idióta, én biztosan elhajtanám a fenébe!
2013. aug. 12. 22:48
 3/31 A kérdező kommentje:

Sokszor mondtam már neki, hogy személyiségi problémái vannak, de azt mondja velem van a probléma!

Nem tudok mit kezdeni vele, hiszen együtt épitettük fel az életünket.Nem akar változni, valamennyit változott, de az nem sok!

2013. aug. 12. 22:51
 4/31 anonim ***** válasza:
100%
Itt nem nagyon van mit tenni…Tűrsz vagy mész. Ha sokszor szóltál neki, hogy zavar a viselkedése, de ő tesz a fejedre továbbra is akkor…
2013. aug. 12. 22:56
 5/31 anonim ***** válasza:
100%

Vadidegen nőknek megérinti a nemi szervüket és ők vagy mosolyognak rajta?? Kia férjed? Brad Pitt???

Bocsi, de én ezt nem veszem be. Még a legutolsó utcalány is kikérné ezt magának.,..

2013. aug. 12. 22:57
 6/31 anonim ***** válasza:
100%
Te miért hagyod, hogy ország-világ előtt hülyét csináljon belőled? Hol a büszkeséged? Nem kell lepontozni, egyszerűen nem értem, hogy nyelhetsz ennyit, mikor rosszul esik minden ilyen, na meg ilyenek, hogy te látsz rosszul? Ha a képedbe hazudom, akkor a fehér fehér akkor is, ha éppenséggel fekete? Ki ő neked, mitől függsz tőle? A férjed? Papíron igen, egyébként meg mindenhogy viselkedik, csak férjként nem. Válts, de sürgősen. A magad érdekében. A férjed majd feltalálja magát, ha sír, ha nem, majd magához nyúl a strandon és talál valakit, akinek ez bejön, aztán ellesznek. Neked meg addig kell lépned, míg az önérzeted utolsó darabkája megvan, hogy még legyen esélyed normális pasira reflektálni később.
2013. aug. 12. 22:59
 7/31 A kérdező kommentje:

22:57

Nem a vadidegen nõknek érinti meg a nemiszervét, hanem a magáéhoz nyul suttyomban, mintha kérdezné a csajokat, hogy kell neked?

Azok meg nevetnek.

2013. aug. 12. 23:02
 8/31 A kérdező kommentje:

22:59

Teljesen igazad van, attól félek, hogy beleroppanok már ebbe a türésbe. De nincs más választásom.

En mindig mindent rosszul látok és hallok, igen a hülyét járatja velem, és egyszerüen nem értem ezt a 2 oldali viselkedését.

A hibáit sohasem ismeri el!

2013. aug. 12. 23:05
 9/31 MRC31 ***** válasza:
100%
Ha láttad, hogy házasság előtt is ilyen volt, mégis belementél akkor kérlek szépen ne hibáztasd. Önmagát adja, még akkor is ha ez közel sem helyénvaló. Tényleg nem. Viszont ahhoz, hogy korrekt véleményt adhassunk kellene az ő tényállása is! A házasság megváltoztatja a férfit, de csak akkor ha az akarja...
2013. aug. 12. 23:05
 10/31 A kérdező kommentje:
Egyébként van olyan kinézete, mint Brad Pittnek, sõt......
2013. aug. 12. 23:07
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!