Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan lehet kizökkenteni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet kizökkenteni egy férjet a punnyadásból?

Figyelt kérdés
38 éves szerintem még fiatal bőven, de elhagyja magát folyton. Semmihez nincs kedve, ha pl felhozom hogy utazzunk el valahova alig reagál valamit, vagy pl menjünk el kirándulni hétvégén, ahhoz sincs kedve. Most is fekszik a kanapén. Én ezt nem akarom elhinni. Az embernek szüksége van arra hogy kimozduljon vagy sétáljon. Neki már az is megeröltető ha kimegyünk gyerekekkel kicsit. Kértem hogy vegyen magának biciklit nyáron hogy tudjunk mindannyian menni mert én gyakran elviszem a gyerekeket de mindig a kifogásokat keresi. Kezdek ebbe belefáradni. Mit tudok tenni hogy aktivabb legyen? Őszintén segítséget kérek. Más feleség hogyan rázta fel a férjét? Nem csal meg. Őszintén szolva szerintem ahhoz is lusta lenne. Ülő irodai munkát végez, anyagilag nincsenek gondok. Szoval simán elutazhatnánk. A kedvével van baj és ez évről évre rosszabb. Kiköltöztünk kertesházba, azt is ő szerette volna mert nyugalomra vágyott. Én akkoris mondtam neki hogy félek hogy egyedül leszek, mindig megnyugtatott hogy ő itt lesz nekem. De amiota kiköltöztünk esküszöm lustább. Tényleg nyugdijas életet akar élni már most? Vagy tömjem tele vitaminokkal? Tény hogy sajnos a szülei is ilyenek, otthon ülnek nem csinálnak semmit. De azért ő nem ilyen volt... csak évről évre rosszabb. Vagy ezt el kell fogadnom hogy ilyen egy férfi ahogy idősödik? Kértem higy menjen el sportolni mert sajnos pocakot eresztett de ahhoz is fáradt. Had ne mondjam h 3 szülés után 54 kg vagyok, nem fogadom ezt el olyan könnyen...túl fiatalok vagyunk ehhez az életstílushoz.
jan. 11. 15:16
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
7%
38 eves ferfi az nem fiatal. Nekem se kene.
jan. 11. 15:17
 2/32 A kérdező kommentje:
Ugye csak viccelsz? 35 éves nő vagyok és fiatalnak érzem magam. Sportolok futok. Gyerekekkel vagyok, nem ülök le tévézni aktív életet élek... Igenis fiatal egy 38 éves ferfi. Az életstilusával van gond inkább de nem tudom mit tegyek
jan. 11. 15:23
 3/32 anonim ***** válasza:
94%

Hú, hát én sem tudnék a helyedben egy ilyen lusta emberrel kiegyezni.

Be kell újítani egy szeretőt, rögtön megmozdulna:D Amúgy viccet félretéve, a helyedben én egyedül is elmennék ide-oda, ha szép szóval nem megy.

jan. 11. 15:26
 4/32 A kérdező kommentje:
De szeretnék családos életet élni. Ő is mindig nagy csaladot szeretett volna meg terveztük h körbebicajozzuk a balcsit. Amikor meg itt van végre a lehetőség folyton meghátrál. Nem ilyen volt. Jó oké mindig aktivabb voltam de ez most már aggósztó hogy semmihez nincs kedve.
jan. 11. 15:30
 5/32 anonim válasza:
0%
Kérdező szerintem tarts vagy 1szeretőt vagy 1szolgat aki mindig rendelkezésre áll neked!
jan. 11. 15:57
 6/32 anonim ***** válasza:
16%

Dehogy fiatal

Egész héten munka van amikor jól esik a semmit tevès.

Az utazás a mai árak mellett még drága.

jan. 11. 16:12
 7/32 anonim ***** válasza:
16%
Egy elhízott ember csak feküdni szeret. Kövéren mindenkinek nehezére esik a mozgás. Remélhetőleg lusta boltba menni is, így te irányíthatod az étkezését. Adj neki húst, halat savanyúsággal, aztán majd csak lefogy.
jan. 11. 16:16
 8/32 anonim ***** válasza:
100%
Benti programok sem érdeklik? Közös társas, főzés, valami online játék?
jan. 11. 16:37
 9/32 anonim ***** válasza:
89%

Követem.

Milyen vitaminokra gondolsz? Van olyan, h vitaminhianytol lesz ilyen valaki?

jan. 11. 16:40
 10/32 anonim ***** válasza:
32%

Elég kiábrándító lehet...

Próbáld vele megbeszélni, hogy mondjuk havonta 1-2 alkalommal menjetek el valahová.

jan. 11. 16:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!