Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan lehet kizökkenteni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet kizökkenteni egy férjet a punnyadásból?

Figyelt kérdés
38 éves szerintem még fiatal bőven, de elhagyja magát folyton. Semmihez nincs kedve, ha pl felhozom hogy utazzunk el valahova alig reagál valamit, vagy pl menjünk el kirándulni hétvégén, ahhoz sincs kedve. Most is fekszik a kanapén. Én ezt nem akarom elhinni. Az embernek szüksége van arra hogy kimozduljon vagy sétáljon. Neki már az is megeröltető ha kimegyünk gyerekekkel kicsit. Kértem hogy vegyen magának biciklit nyáron hogy tudjunk mindannyian menni mert én gyakran elviszem a gyerekeket de mindig a kifogásokat keresi. Kezdek ebbe belefáradni. Mit tudok tenni hogy aktivabb legyen? Őszintén segítséget kérek. Más feleség hogyan rázta fel a férjét? Nem csal meg. Őszintén szolva szerintem ahhoz is lusta lenne. Ülő irodai munkát végez, anyagilag nincsenek gondok. Szoval simán elutazhatnánk. A kedvével van baj és ez évről évre rosszabb. Kiköltöztünk kertesházba, azt is ő szerette volna mert nyugalomra vágyott. Én akkoris mondtam neki hogy félek hogy egyedül leszek, mindig megnyugtatott hogy ő itt lesz nekem. De amiota kiköltöztünk esküszöm lustább. Tényleg nyugdijas életet akar élni már most? Vagy tömjem tele vitaminokkal? Tény hogy sajnos a szülei is ilyenek, otthon ülnek nem csinálnak semmit. De azért ő nem ilyen volt... csak évről évre rosszabb. Vagy ezt el kell fogadnom hogy ilyen egy férfi ahogy idősödik? Kértem higy menjen el sportolni mert sajnos pocakot eresztett de ahhoz is fáradt. Had ne mondjam h 3 szülés után 54 kg vagyok, nem fogadom ezt el olyan könnyen...túl fiatalok vagyunk ehhez az életstílushoz.
jan. 11. 15:16
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

Igen gondoltam vitaminra mert amikor gyereket akartunk mindig szedte es elhagyta a tejet is. Sokkal aktivabb volt.

Hat ö elöbb elalszik mint én. Amig altatom a 2 kicsit ö lejon kivsit tvzik eszik es mire vegzek feljon aludni. KO teljesen. Ez olyan 10 körül van általában

jan. 11. 17:32
 12/32 anonim ***** válasza:
76%
Aki szerint a 38 éves nem fiatal az még az anyjával él és homoszexuális. Azok találnak ki ilyet.
jan. 11. 17:52
 13/32 anonim ***** válasza:
17%
A 28 éves mi még kis gyerek?
jan. 11. 18:06
 14/32 anonim ***** válasza:
73%
Jaj, kérdező, mintha én írtam volna, csak mi 10 évvel idősebbek vagyunk. Én majdnem megcsaltam, rájött, és azóta elhidegültünk egymástól. Még nem váltunk el. Persze én voltam a bűnös egyedül, ő nem érzi, hogy többet kellett volna beletennie. És ugyanez: fekvés, pocak, érdektelenség. Annyira megértelek :( ha nem nézném a fiamat, aki kamasz és valami lelki baja is van mostanában, már léptem volna.
jan. 11. 19:44
 15/32 anonim ***** válasza:
48%
Aterzem. Annyi a különbség, hogy mi nem vagyunk házasok és ő még csak 34 éves. Korábban neki is ugyanakkora igénye volt jönni menni, mint nekem. Ma már szinte semmi. Persze hétvégente el-el megyünk, de látom rajta, hogy csak miattam jön kb, így meg nem ugyanolyan. Korábban rengeteget bicajoztunk, nagyobb túrákra is mentünk és külföldön is eltoltottunk 2-3 hosszuhetveget évente. Mostanra évi 1 nyaralást tudok vele összehozni és lightos sétákat. Bicajozni nem jön, mert ahhoz biciklit kéne vennie. Turazni nem jön, mert ő nem szeret felfelé menni. Sétálni oké, de nyáron meleg van, télen meg hideg. Úgyhogy én már barátokkal és baratnokkel járok külföldre túrázni, belföldön is az "emelkedős nehéz" kirándulásokat velük csinálom. Vagy elmegyek egyedül a hegyekbe futni, úgy legalább nem néznek hülyének az emberek annyira, mintha egyedül sétálgatnék. Nem igazán tudom, mi lehetne erre a megoldás. Szoktam vele erről beszélni, hogy korábban nem ilyen volt évekig és most mindig csak a kifogás mindenre. De ő tagadja, hogy bármikor is élvezte volna ezeket az idotolteseket, szóval nemigazan tudok vele mit kezdeni. Egy here lett.
jan. 11. 21:44
 16/32 anonim ***** válasza:
24%

Kérdező, #15, stb....

Higgyétek el, hogy a legfontosabb kérdés, hogy milyen a szex. Ha nincs elég vagy ha nem változatos, ha nem elégíti ki akkor a férfi állat pontosan úgy fog viselkedni otthon ahogy leírjátok, punnyadással, tvzésel, zabálással fogja elnyomni, kitölteni a napjait, hogy elterelje, elfojtsa a gondolatait, hogy mással pótolja az örömöt.

A szexen kívül is azért a béke és nyugalom is kell. Viszont lehet kompromisszumot kötni, meg kell beszélni előre a programot, a kimozdulós és a békés napokat ... ez mindenkinek jó, téged sem idegsít, hogy nem csinál semmit és őt se nyomasztja, hogy nem tud nyugodtan henyélni mert mindjárt baszogatni fogod :)

Ha változást akartok tegyetek érte... pár hét jó szex (heti min 3) és nézzétek meg utána milyen a helyzet.

jan. 12. 06:09
 17/32 anonim ***** válasza:
66%
Nincs esetleg vashiánya? Attól Pl elég erőtlen tud lenni az ember. Tényleg kellene szednie vitaminokat is, vasat is, hátha segít.
jan. 12. 09:11
 18/32 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, szerintem ti szexelni sem szexeltek eleget!

49/F

jan. 12. 10:28
 19/32 A kérdező kommentje:

Aki azt irja nem szexelünk eleget igaza van de ott is az én igényeim a nagyobbak....sokszor nincs kedve hozzá, fáradt. Néha azt érzem munkának tekinti a szexet de ebbe nem akarok belemenni mert amugy jo a szexuális életünk csak lehetne néha több.

Szeretném ha eljárnánk több helyre és latnam rajta h ö is élvezi. Amit pl ö szeret a fözés. Az kikapcsolja. De basszus az egyéni program. Engem be sem enged olyankor a konyhába ;D

jan. 12. 13:01
 20/32 anonim ***** válasza:
58%
Sehogy, válj el, mások az igényeitek. 🤷🏼‍♀️
jan. 12. 13:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!