Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet kizökkenteni egy férjet a punnyadásból?
Figyelt kérdés
38 éves szerintem még fiatal bőven, de elhagyja magát folyton. Semmihez nincs kedve, ha pl felhozom hogy utazzunk el valahova alig reagál valamit, vagy pl menjünk el kirándulni hétvégén, ahhoz sincs kedve. Most is fekszik a kanapén. Én ezt nem akarom elhinni. Az embernek szüksége van arra hogy kimozduljon vagy sétáljon. Neki már az is megeröltető ha kimegyünk gyerekekkel kicsit. Kértem hogy vegyen magának biciklit nyáron hogy tudjunk mindannyian menni mert én gyakran elviszem a gyerekeket de mindig a kifogásokat keresi. Kezdek ebbe belefáradni. Mit tudok tenni hogy aktivabb legyen? Őszintén segítséget kérek. Más feleség hogyan rázta fel a férjét? Nem csal meg. Őszintén szolva szerintem ahhoz is lusta lenne. Ülő irodai munkát végez, anyagilag nincsenek gondok. Szoval simán elutazhatnánk. A kedvével van baj és ez évről évre rosszabb. Kiköltöztünk kertesházba, azt is ő szerette volna mert nyugalomra vágyott. Én akkoris mondtam neki hogy félek hogy egyedül leszek, mindig megnyugtatott hogy ő itt lesz nekem. De amiota kiköltöztünk esküszöm lustább. Tényleg nyugdijas életet akar élni már most? Vagy tömjem tele vitaminokkal? Tény hogy sajnos a szülei is ilyenek, otthon ülnek nem csinálnak semmit. De azért ő nem ilyen volt... csak évről évre rosszabb. Vagy ezt el kell fogadnom hogy ilyen egy férfi ahogy idősödik? Kértem higy menjen el sportolni mert sajnos pocakot eresztett de ahhoz is fáradt. Had ne mondjam h 3 szülés után 54 kg vagyok, nem fogadom ezt el olyan könnyen...túl fiatalok vagyunk ehhez az életstílushoz.
Én is azt látom, hogy teljesen más igényeitek vannak.
jan. 12. 15:10
22/32 anonim válasza:
Egy ilyen nőnek tuti szeretője lenne egy ilyen lusta és igénytelen férj mellett, úgyhogy szerintem kamuzol...
jan. 12. 15:55
23/32 anonim válasza:
23. Három gyerek mellett nincs szabadidő pasizni.
jan. 12. 15:59
24/32 anonim válasza:
Egy légyotthoz elég 15 perc, 30 maximum.
Ráadásul kérdező aktív, eljár sportolni, tehát simán meg tudja oldani, minden nap is akár...
jan. 12. 16:07
25/32 A kérdező kommentje:
Itthon sportolok. Pilatesezek tornázom. Nincs igényem szeretöre....csak szeretném ha aktivabb lenne <3
jan. 12. 18:22
26/32 anonim válasza:
Akkor vesd fel neki a párterápiát, szexuálterápiát, vagy a válást.
Amúgy lehet, hogy qrvázni jár heti 1-2 alkalommal és ezért nincs napi igénye veled szexelni.
Pedig az 54 kilóddal olyan segged lehet most is, mint tinilány korodban.
50/F
jan. 12. 18:30
27/32 anonim válasza:
+27 Tesó, te nagyon kanos lehetsz :D
Szintén 50/F
jan. 12. 19:05
28/32 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Nem a te dolgod, hogy felrázd a férjed. Az oké, hogy probálsz hatni rá. De ez az ő döntése. Minden a fejben dől el. Csak akarni kellene... (mármint neki is)
50/F
jan. 12. 19:24
29/32 anonim válasza:
"Pedig az 54 kilóddal olyan segged lehet most is, mint tinilány korodban."
Pont egy ilyen asszonyt szeretek. Csak ő 50 éves...
jan. 12. 19:36
30/32 anonim válasza:
Ő ilyen, amivel alapból semmi baj. A baj az, hogy te viszont kimozdulós vagy, ebben azonban nem lesz kompromisszum.
Lehet elgondolkozni a kapcsolat jövőjén.
Nekem oké lenne egy olyan ember, mint a férjed, mert nagyon otthonülős vagyok - főleg hidegben -, neked nem felel meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!