Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért vonzz és tart egyben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonzz és tart egyben rettegésben a házasság gondolata? Nagyon sokszor elgondolkozom,hogy jó volna valaki felesége lenni,de ugyanakkor az is eszembe jut, mi van,ha jobbat találnék,olyat akivel sokkal több a közös és igazán lángoló lenne minden?

Figyelt kérdés
Mindig vágytam rá,hogy valakihez tartozzam, nem csak a papír miatt. Viszont amint a jelenlegi párommal arra terelődik a dolog,hogy el akarna engem venni feleségül később, valahogy megrettenek. Rögtön azon kezdek agyalni, mi lenne akkor,ha tényleg valahol ott vár még az a férfi, aki igazán olyan amilyet szerettem volna? Miért motoszkál ez folyton bennem? Ezek,ilyen váltakozó érzések,hogy egyszer de jó lenne menyasszonynak lenni, és úgy aláírni,hogy van férjem de mégis, akkor elesem egy esélytől."Mi van,ha találnék jobbat" címszóval?
tegnap 22:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem hozzád való úgyhogy nem értem miért vagy még vele.
tegnap 23:03
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem ő az igazi neked.

Én kifejezetten házasság ellenes vagyok, de nem amiatt, amiket te is írsz. Feleslegesnek tartom stb.

Te viszont abban kételkedsz, hogy a mostani párod az igazi... Ezért nem akarsz esküvőt.

Sajnos mélyen belül érzed, hogy nem ő való hozzád életed végéig.

tegnap 23:11
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát mivel így hivatkozol rá hogy jelenlegi párod, teljesen érthető hogy a vele való házasság gondolata is elrettent.
tegnap 23:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
"Ha nincs ló, a szamár is jó" kapcsolatban élsz. Én is rettegnék a gondolattól, hogy egy ilyen kapcsolatban házasodjak.
tegnap 23:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Valakinek nem való a házasság, max. barát/barátnő vagy élettársi kapcsolat, de az is kompatibilis partner legyen, akkor nem hiszem hogy lenne rettegni valód.
ma 02:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!