Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Vannak olyan ismerőseitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan ismerőseitek (vagy akár nálatok is ez a helyzet), akik legszívesebben már visszacsinálnák a házasságukat, és csak tisztességből maradnak együtt a házastársukkal?

Figyelt kérdés

tegnap 11:27
 1/6 gergelice16 ***** válasza:
100%
Nekem van ilyen ismerősöm, és bár nem látom át pontosan az érzéseit, szerintem nem a tisztesség dominál, hanem a hűség, meg hogy megtartja az esküjét.
tegnap 12:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ebben a helyzetben vagyok, bár nem tudom még meddig bírom a tisztességből együttmaradást. Igazából semmit se kapok a kapcsolattól, nem is értem, minek csinálom.
tegnap 13:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg rossz kapcsolatot látok, s ja nagyon sokan vannak akik már bánják az egészet hogy inkább bele sem kezdtek volna.

Mindazonáltal a múltat már nem tudod megváltoztatni, de azért igenis tehetsz hogy a jövőd hogy alakul!

tegnap 13:25
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem bántam meg csak azt, hogy előtte nem éltem ki magam. Azt a mindent elsöprő szenvedélyt sosem éltem meg. N.
tegnap 13:45
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Legjobb barátnőmék vannak ilyen helyzetben.

18 évesen jöttek össze gimiben, tipikus tiniszerelem volt. Ugyanabba a városba mentek egyetemre is, együtt laktak ott stb.

Elég hamar (24 évesen) össze is házasodtak.

Azóta eltelt pár év. Barátnőm mondta sokszor hogy őket már csak a vallásosságuk, az eskü és a szeretet tartja össze. Szerinte a szerelem rég elszállt.

tegnap 16:28
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

A szüleim is.

Anya sokszor mondta kb mindenkinek is, hogy nem létezik, hogy ő azt a papírt mégegyszer aláírja.

Mindkét nagyim el akart válni és mint megtudtam az anyósom is csak nem volt hová menniük és nem lett volna miből eltartani magukat + régen elég vallásosak voltak az emberek.

tegnap 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!