Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A Férjemmel 11 éve vagyunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Férjemmel 11 éve vagyunk együtt és hát eléggé elhidegültünk egymástól mert elkezdtem szedni egy fogamzásgátlót ami teljesen lelombozta a libidóm Azóta már abba hagytam,de eléggé megsínylette a házasságunk a dolgot Hogy szerezzem vissza?

Figyelt kérdés

Hogy tudnám vissza hozni a Férjem érdeklődését?

Csak azt hajtogatja nem tudja mi nem tudja magából ki erőszakolni a dolgokat 😔 Nem lángoló szerelemre vágyom de azért ennél kicsit több érzelmre

Adjatok kérlek tippeket... Nem szeretnék elválni nagyon szeretem

nov. 24. 00:00
 1/8 anonim ***** válasza:
68%
Egy ébredés utáni simogatás egy orál szexszel szerintem tetszene neki.
nov. 24. 00:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Mikor én összejöttem a volt férjemmel, elkezdtem fogamzásgátlót szedni és szintén úgy gondoltam, hogy a nem létező libidóm ennek köszönhető.

2 éve elváltam, még mindig szedem a gyógyszert, de érdekes módon kívánom a férfiakat, a szexet.

Mi 12 év után váltunk el.

nov. 24. 00:51
 3/8 anonim ***** válasza:
75%
Egyébként a férjedet már nem érdekled. Miért csak te tepersz? Ennek a kapcsolatnak már annyi.
nov. 24. 00:52
 4/8 anonim ***** válasza:
65%

Mit nem tud magàból kierőszakolni? Hogy vigyen egy szál virágot, megdicsérje a hajad, elvigyen valahova kettesben, kedves és figyelmes legyen? Az csak kifogás.

A szexet, a testi vágyakat? Ebben az esetben nem a te fogamzásgátlód vette el az ő libidóját is. Viszont mindegy, hogy te mit akarsz, vàlni fogtok.

nov. 24. 03:42
 5/8 anonim ***** válasza:
65%

Vihetsz virágot 4-es olyannak, akinek a hormonrendszere meg van borulva, agyas.

Ezen kívül az sem kizárt, a férjnél sincs minden rendben ilyen téren.

A sport, mozgás, egészséges életmód, étrend hatalmasat dob mindenkinek a libidójával.

Nálam még egy qrva kávé is bezavart, de mire rájöttem erre......

nov. 24. 06:31
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

*mély levegő, megint itt tartunk*

Akkor újra leírom egy felnőtt, házas embernek, aki valószínűleg jóval idősebb is nálam: nem mindenért hibáztatható a fogamzásgátló. Való mindenkinek? Nem. De ez ma már nem olyan, mint amikor elkezdték gyártani. A mai fogamzásgátlók már megbízhatóak, biztonságosak. HA normálisan kivizsgálnak előtte, és a megfelelőt írják fel. Ha mégsem jön be, ki lehet próbálni akár egy másikat is. Fel nem fogom hogy lehet a mai napig ennyire gyakori az, hogy valaki hasra ütésre szed valamit, mire megszokná a szervezet abba hagyja, és újra borulnak a hormonok, aztán csodálkozik. Ismerjük már kicsit jobban a testünket. -Rant vége-

11 év után lehet, hogy vannak itt más indokok is (lásd amit a #5 is írt). Ennyi infó alapján lehetetlen okosat mondani, de teljesen biztos vagyok benne, hogy itt több van ez mögött, mint egy kis libidó hiány. Ha ennyire elhidegül egy házaspár, annak összetettebb lesz a háttere.

nov. 24. 12:35
 7/8 anonim ***** válasza:
63%
Annak kéne indoknak lennie a kapcsolatnak, hogy kora reggel szopni kell? Szerintem válnék.
nov. 24. 13:05
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát érdekes a hormontendszer. Nekem azt mondta egyik nőgyógyász, hogy nagyon száraz vagyok. Írt fel gyógyszert is, amit nem használok már. Ennek ellenére élvezem a szexet, libidóm is rendben.
nov. 26. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!