Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Férjemmel 11 éve vagyunk együtt és hát eléggé elhidegültünk egymástól mert elkezdtem szedni egy fogamzásgátlót ami teljesen lelombozta a libidóm Azóta már abba hagytam,de eléggé megsínylette a házasságunk a dolgot Hogy szerezzem vissza?
Hogy tudnám vissza hozni a Férjem érdeklődését?
Csak azt hajtogatja nem tudja mi nem tudja magából ki erőszakolni a dolgokat 😔 Nem lángoló szerelemre vágyom de azért ennél kicsit több érzelmre
Adjatok kérlek tippeket... Nem szeretnék elválni nagyon szeretem
Mikor én összejöttem a volt férjemmel, elkezdtem fogamzásgátlót szedni és szintén úgy gondoltam, hogy a nem létező libidóm ennek köszönhető.
2 éve elváltam, még mindig szedem a gyógyszert, de érdekes módon kívánom a férfiakat, a szexet.
Mi 12 év után váltunk el.
Mit nem tud magàból kierőszakolni? Hogy vigyen egy szál virágot, megdicsérje a hajad, elvigyen valahova kettesben, kedves és figyelmes legyen? Az csak kifogás.
A szexet, a testi vágyakat? Ebben az esetben nem a te fogamzásgátlód vette el az ő libidóját is. Viszont mindegy, hogy te mit akarsz, vàlni fogtok.
Vihetsz virágot 4-es olyannak, akinek a hormonrendszere meg van borulva, agyas.
Ezen kívül az sem kizárt, a férjnél sincs minden rendben ilyen téren.
A sport, mozgás, egészséges életmód, étrend hatalmasat dob mindenkinek a libidójával.
Nálam még egy qrva kávé is bezavart, de mire rájöttem erre......
*mély levegő, megint itt tartunk*
Akkor újra leírom egy felnőtt, házas embernek, aki valószínűleg jóval idősebb is nálam: nem mindenért hibáztatható a fogamzásgátló. Való mindenkinek? Nem. De ez ma már nem olyan, mint amikor elkezdték gyártani. A mai fogamzásgátlók már megbízhatóak, biztonságosak. HA normálisan kivizsgálnak előtte, és a megfelelőt írják fel. Ha mégsem jön be, ki lehet próbálni akár egy másikat is. Fel nem fogom hogy lehet a mai napig ennyire gyakori az, hogy valaki hasra ütésre szed valamit, mire megszokná a szervezet abba hagyja, és újra borulnak a hormonok, aztán csodálkozik. Ismerjük már kicsit jobban a testünket. -Rant vége-
11 év után lehet, hogy vannak itt más indokok is (lásd amit a #5 is írt). Ennyi infó alapján lehetetlen okosat mondani, de teljesen biztos vagyok benne, hogy itt több van ez mögött, mint egy kis libidó hiány. Ha ennyire elhidegül egy házaspár, annak összetettebb lesz a háttere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!