Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Három éve vagyunk együtt, nincs szex, mit lehet tenni?
Szerintem időt kell egymásra szánni
Menjetek randizni több kettes program próbáljatok ki a szexben új dolgokat hátha felélénkiti a szexualis kapcsolatot
Probaljatok a munkat sulit otthon félretenni es a kapcsolatot az intimitást előtérbe
Egy jó masszázs egy nehéz nap után egy jó inditás szerintem
Másodiknak köszi, az biztos, hogy többet kellene kettesben 'eljárkálnunk'.
Ő kíván egyébként, mindig jelzi, meg szépeket mond, egyszerűen én nem tudom rávenni magam a kezdeményezésre. Sokszor csak említi, hogy jó lenne, vagy csak odarakja a kezem, értitek, de ettől nekem nem jön meg a kedvem. :/ Meg hát 2 éve katona, ez is elég sokszor stresszel, sosem lehet tudni, hogy mi lesz holnap.
Nálunk is hasonló a helyzet, mi egy éve vagyunk együtt. Én letettem a tablettát, de ennyi nem volt elég. Rajottem, hogy nálam lelki probléma is szerepet játszott.
Szerintem fontos, hogy erről beszéljetek, mondd neki, hogy ez téged mennyire zavar. Könnyebb neki, megértőbb, ha tudja, hogy mi áll a háttérben, főleg akkor ha látja hogy ez neked is rossz.
A tabletta helyett mi óvszert használunk, páromat nem zavarja szerencsére. Való igaz, hogy így másabb érzés, de nekünk nem okoz gondot.
A helyszín változás szerintem ideiglenes megoldás lenne a libidónak. Hiszen ahogy ott is megszokjátok a környezetet, a folytonos együttlétet, vissza áll a gond.
Javaslom, hogy beszéljetek erről minél többet, de ha tényleg csak a tabletta az oka, akkor egyszerűen le kell tenni.
Kb ugyan ez volt velem is amikor fogamzásgátlót szedtem.
Én is leálltam vele inkább és azóta a libidóm is helyreállt.
Fogamzásgátló simán okozhatja ezt sajnos. Libidó elvesztése, szárazság, hangulatingadozások...stb
Lehet érdemes lenne tabit váltani, vagy teljesen letenni és máshogy védekezni, ha a szervezetednek nem jó.
Köszönöm a válaszokat! :)
Ő semmiképp nem szeretné az óvszert újra, azt mondja inkább maradjon így minden, mint most, minthogy óvszerrel kelljen együtt lennünk. Váltani szeretnék gyógyszert mindenképp, csak félek, hogy valami látszólagos mellékhatása is lesz, sok barátnőm pl rengeteget hízott tőle. Nekem ez az egy bajom van, ami igazából értelmetlenné teszi a szedését, de legalább más nincs.. :D de ki fogok próbálni másikat, köszönöm!
Utolsó: szó sincs arról, hogy bármitől is undorodnék, folyamatosan bújok a páromhoz, megcsókolom. Egyszerűen szexelni nincs kedvem. Nem azt mondom, hogy nem szoktunk, heti 1 mindig van, ezentúl azért figyelembe veszem, hogy ő szeretné, szóval csinálok ezt-azt, csak nem elég gyakran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!