Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keveset vagyunk együtt. Három hete nem bújtunk össze. Nálatok is így van?
Azért heti 1 csak belefér ebbe a 3 együtt alvós napba nem ?
Nàlunk azért 2-3 alkalom a minimum hetente bàrmennyire is fáradtak vagyunk,a szex kell egy egészséges kapcsolatba.
egyébként van az a fizikai fáradtság, ami miatt hosszabb ideig is kimaradhat a szex.
aki mást állít, az nem végzett még életében kemény fizikai munkát napi 10-12 órában.
mellesleg olyankor szellemileg is elfárad az ember, és egyszerűen nem kívánja a szexet, mert a szervezetének fontosabb a pihenés.
voltam én is ilyen cipőben, hajtottam a pénzt 25 lehettem akkoriban, és bizony volt hogy este 8kor mikor végre megfürödve beestem az ágyba, a szex volt az utolsó amire vágytam volna.
szerencsére az akkori barátnőm nagyon toleráns volt ebben, megértette hogy fáradt vagyok és agyilag sem tudom odatenni magam, nem hogy testileg.
gyors 5 perces meneteknek hogy meg legyen a napi "rutin" részemről semmi értelme nem volt.
így hétköznap maradt az összebújás és úgy elalvás, hétvégén meg bepótoltunk mindent :)
Mi mindketten váltott műszakban dolgozunk és tudjuk, hogy van az a fáradtság, amikor nincs szex. Egy hajtósabb időszakban belefér, hogy kimarad pár hétig, nem nemnormális, fe hosszútávon figyelni kell erre, mert ha mindig csak fáradtság van, arra rámegy a kapcsolat.
De 25 éves még pont az a kor, amikor karriert épít és teper az ember, vagy mert nem mer nemet mondani, vagy fél, hogy lemarad. Pár év és már nem megy fizikai és szellemi pihenés nélkül a munka.
A pihenés és munka egyensúly megtalalása ennek a korosztálynak az egyik tipikus életfeladata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!