Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok, hogy van ez a különszórakozás? Mi a normális?
Barátommal több mint 2 éve vagyunk együtt, ő minden hétvégén elmegy szórakozni a barátaival. Nemrég hoztam fel, hogy én is elmennék barátnőimmel, de ezen össze is vesztünk, hogy én egyedül nem mehetek. Csak vele. Szerintetek? szerintem egy jó kapcsolatban egyenlően kellene engedni a dolgokat.
19/L
Ez így nem fair, nyugodtan menj el a barátnőiddel.
Vagy talán nem kapcsolatban élsz, hanem börtönben?
Mindenképp változtass, mert baromira elfajulhat a helyzet. Előbb-utóbb azt veszed majd észre, hogy amíg ő szórakozgat, társasági életet él sok baráttal, te tökegyedül maradsz, elpártolnak a barátaid és otthon fogsz ülni besavanyodva és várod, hogy hazajöjjön.
>szerintem egy jó kapcsolatban egyenlően kellene engedni a dolgokat.
Pontosan. Ő is mehet, te is mehetsz. Ezt követeld meg tőle.
Szerintem az a mormalis, ami mindket (!!) felnek megfelel.
Nalunk nem tema a kulon szorakozas, utazas, stb., fuggetlen tipusok vagyunk es nem feltekenykedik egyikunk sem. Sokszor szorakozunk egyutt, de van, hogy egyikunk nem er ra vagy nincs kedve/nem erdekli-erdekel az edott program, nem csinalunk ebbol problemat.
Az, hogy o megy nelkuled, amerre akar, te meg nem mehetsz sehova nelkule, enyhen szolva sem fair. Allj ki magadert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!