Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális, hogy mistanság nélkülem mászkál?
Párom mostanában rászokott arra,hogyha Ő nem dolgozik hétvégén,èn meg igen, akkor napközben eljärkál egyedül ide.oda.
Alapbol nagy motoros,imád száguldozni,de általában kettesben megyünk mindenhova....de ez az egyedüli mászkálás mostanäban pár hete lett szokása
Amugy 1éve vagyunk együtt ès fél éve költöztünk ossze.
Tudom,nem várhatom el,hogy amig én melozok, Ő otthon üljön,de kicsit bennem van,hogy ez az egyedüli programo nirnális.e
Pl. Lemegy konditerembe, vagy elmegy motirozni az ország másik felére... (oké ez multkor fordult elő,hogy elment mert összevesztünk és meglätogatta a vidèki mamäját..)
Vagy pl. Mivel én ma melozok,bejelentette reggel,hogy Ma egyedül elmegy motorral a kedvenc plázájába, vesz cipőt magának....
Szoval eddig nem ilyen mászkálosnak ismertem...vqgyis nem nélkülem...
Mert az oké,hogy elmegy és meglätogatja az anyukájät,aki egyedül él
De az nem fura,hogy amugy egyedül mászkál főleg notorral?
Oké,rolam tudni jell,hogy féltékenykedő vagyok... De olykor megfordul a fejemben,hogy nem.e vakami csajhoz megy...
Amugy nem titkolozik... Igaz hogy a telefonja ujjlenyomat kodos,de ugy ällitotta be,hogy az én ujjamat is felismeri ès bármikor belenèzhetek....csak nem tudom mi ez a nagy. ,szabadsäg vágy,, ha dolgozom
Szerintem teljesen normális, hogy nem akar otthon unatkozni, amíg dolgozol, és inkább keres magának elfoglaltságot.
Ne magyarázz be mindent dolgokba, nem lehet hosszú távon elviselni valakit, aki ennyire féltékeny és paranoid.
26/N
"Oké,rolam tudni jell,hogy féltékenykedő vagyok." - jó, hogy írtad, rá nem jöttünk volna.
Mit szeretnél, mit csináljon?
Ismerős volt nekem is a kérdésed, nem unod még??
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parkap..
Inkább kezeltetnéd már magad a féltékenység ellen! A féltékenység megöli a kapcsolatot.
Nézd meg ezt a videót, hasznos lesz!
https://www.youtube.com/watch?v=-zRfr2vWoNQ
100%-ban teljesen normális!!!
A féltékenység önbizalomhiányból származik és abból, hogy nem bízol meg a párodban!
Ha tényleg szeretnéd és megbíznál a párodat, akkor nem lennél féltékeny!
Egyébként lehet, hogy a pasi már tőled menekül!!
Ilyen betegesen féltékeny nő mellett még csoda, hogy van mellette valaki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!