Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy ennyire félek a teherbeesestől?
Pedig azt mondanám pont, hogy korodtól függetlenül, te: NEM VAGY ÉRETT A SZEXRE. Ameddig ez fenn áll, addig ne rabolt mások idejét egy kapcsolattal szerintem... én nem bírnám egy ilyen nővel ki!
24/F
Az is benne lehet a pakliban, hogy nem feltétlenül a "megfelelő személy" volt az előző párod.
Én is hasonló szituban voltam exemmel. Nem tudtam magam elengedni, folyton paráztam, és bár én nem bújtam ki az együttlét alól, de nem élveztem igazán, amint jó lett volna, rögtön begörcsöltem, satöbbi... Pedig mindig védekeztünk rendesen.
Jelenlegi párom mellett ilyen nincs. Persze, ha épp úgy van, hogy késik vagy egyéb bajom van, rögtön beugrik, hogy csak nehogy... de mellette nem félek annyira a dologtól, hogy elrontsa a kapcsolatot. Sőt, volt rá példa, hogy adott helyzetben csak megszakítással védekeztünk, és eszembe se jutott, hogy aggódjak, holott korábban ez elképzelhetetlen lett volna. :)
Szóval, bár nem feltétlenül normális ez a fajta rettegés, hiszen védekeztek rendesen, nincs rá okod, de egy jól működő kapcsolatban, ahol tudat alatt is benned van, hogy tervezhetsz bátran, sokkal kevésbé jelentkezik, tapasztalatom szerint.
Én is azt mondom, hogy fordulj szakemberhez, mert ez nagyon beteges. Én is aggódni szoktam, ha késik, de azért ennyire nem, hogy ne tudnám élvezni a szexet!
Egyébként igen, a fogamzásgátló biztosabb, mint az óvszer, a legideálisabb a hüvelygyűrű (Nuvaring) lenne számodra, mert ott nincs elfelejtett szem, nem befolyásolja a hasmenés sem, stb.
Én pszichológusként írom, hogy IGEN, merj segítséget kérni. És igen, ez egy szorongás, melynek van lelki oka. Utána kell nézni, hogy miért félsz ennyire a teherbeeséstől. Hosszútávon ez nagyon megnehezítheti az életedet.
25-N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!