Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek a teherbeeséstől, sosem leszek képes ellazulni?
"de azért itt mégiscsak egy emberéletről lenne szó"
Nagyon jól látod a dolgot, és neked van igazad. csak mivel körülötted mindenki szexel, ezrét azt gondolod, te vagy a nem normális. valóban még ki nem szakadt óvszerrel is sikerült valakinek teherbe esnie, szóval tényleg nem vicc. én a helyedben megvárnám, míg nem lesz gond, ha becsúszik egy gyerek, és csak akkor szexelnék.
Ha ennyire félsz, KOMBINÁLD a módszereket!
Óvszer mellett még figyeld a naptárat, a tested jelzéseit, mérd a hődet, nézd a nyákot...- ha kiismered a szervezeted, az később is nagy hasznodra válhat, ha majd gyereket szeretnél.
A fenti módszerrel belőtt veszélyesebb napokon figyeljetek kétszeresen is, megkérheted a pasid, hogy ilyenkor még az óvszerbe se menjen el.
Ha ez se ad majd elég biztonságérzetet, akkor tényleg csak a kivárás marad.
Kis személyes: én akkor féltem ennyire a teherbeeséstől, amikor olyan pasi mellett voltam, akivel nem tudtam volna gyereket vállalni. Nem szeretett eléggé, nem állt volna mellettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!