Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felelötlen voltam. Es nagyon megbántam most eléggé félek lehet már ezért nem jön meg? A párommal 3x együtt voltam 1-2 percekre nem ment el de félek az elöválladéktol valo teherbeeséstöl utoljara nov.30. -án jött meg ez a 28 . napom
3x voltam vele ebben ahonapba 1-2 percekig .
Lehet gond? ( tudom h lehet de szerintetek)?:(
A napokban volt folyasom barna kis szinezödesekkel ez mar elmult de mostis van folyasom kicsit sürübb atlatszo es feher szin között :S
nincs mellfájás és semmi nem érzem hogy megakarna jönni vagy barmi :S
Bármi lehet. Akár teherbe is eshettél /bár előváladéktól annyira nem könnyű, de megtörténhet/
Páromnak volt olyan, hogy 2 hónapig nem jött meg. na akkor mi is kétségbe estünk, de szerencsére nem lett semmi gond.
Ha nagyon zavar, látogass meg egy nőgyógyászt.
Köszönöm a válaszokat :(
Holnap veszek tesztet:( de nagyon félek :S
Írok pro és kontra is: a nőgyógyászom anno, mikor elmentem hozzá azt mondta, h őszi (tudom, h tél van, de nagyon összevissza idő) időben sok nőnél kimarad vagy késik a menszi. (nekem sem jött meg, kimaradt másfél hónap, bár nálam szóba sem jött a baba, nem volt pasim)
A másik oldal: itt alszik az ágyban 11 hónaposan egy ilyen "előváladéktól nem lehetek terhes"-eset.
Azért drukkolok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!