Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nálatok volt probléma az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok volt probléma az összeköltözésből? Párod azt mondta szeret, de még nem akar most együtt élni, majd idővel. Közel 4 éves kapcsolat, mindenkinek saját egzisztenciája meg van.30 évesek vagyunk.

Figyelt kérdés
Én elég nehezen viselem ezt már. Nem értem miért nem akar. Nyilván beszélünk róla. Válasza ennyi, hogy ez jó még így, majd összeköltözünk, de még várjunk, mert ő szeret egyedül lenni.
2015. okt. 9. 20:41
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ha megoldhato hogy igy is gyakran talalkozzatok akkor ne eroltesd, ugyis rosszul sulne el
2015. okt. 9. 20:49
 2/9 anonim ***** válasza:

Nálunk nem volt kérdés, hogy költözzünk-e.

Van munkánk, szeretjük egymást, imádunk együtt lenni, így léptünk, nem kell ezen görcsölni, hogy majd maaajd.....

hiszen akik szeretik egymást, azoknak csodás az együttélés.

22N, párom 25F

2015. okt. 9. 21:30
 3/9 anonim ***** válasza:

2. vagyok,

jah és 2 éves kapcsolat volt amikor összeköltöztünk, ez volt kb 1 éve!

2015. okt. 9. 21:31
 4/9 MolotovPunk ***** válasza:

2-3 év után már érthető az össze költözés.

Viszont túl hamar nem jó.Fél,vagy 1 év után össze költözés sok esetben pofára esés szokott lenni.

Van azért kivétel is,de az ritka...

2015. okt. 9. 23:31
 5/9 anonim ***** válasza:
30 éves koromig én se akartam összeköltözni senkivel,mert idegesítettek a delikvensek ha együtt voltunk egy légtérben hosszabb ideig.Aztán megtört a jég,összeköltöztem valakivel,és minden oké.A te esetedben ennyit látok : 4 év alatt már volt ideje kiismerni téged,ha ennyi idő után se vagy annyira fontos hogy együtt éljetek,dobbantanék.Meddig akarsz várni még ? Ha még 3 év múlva is azt mondja hogy nem,akkor csak pofára esel,de szerintem már most is ez van.4 év alatt lehet tisztán látni,mennyire működne az együttélés,szerinte nem,csak nem mondja.
2015. okt. 9. 23:42
 6/9 anonim ***** válasza:

Mi fel ev utan osszekoltoztunk. Evek ota szingli voltam, orultem a szabadsagnak illetve nem talaltam a kozos hullamhosszt, amely motivalt volna egy parkapcsolatra.

Szoval a pasi kamuzik. Atver. Soha nem akar komolyan venni! Fogadjunk, hogy nem mutatta be a baratait es nem szoktatok kozosen menni veluk. Illetve a baratival , de Nelkuled rendszeresen jar el bulizni/ iszogatni?

En egyszeruen kirugnam. N

2015. okt. 10. 18:18
 7/9 A kérdező kommentje:
Ismerem a barátait, nyaralni is velük járunk. Családjához is megyünk minden hétvégén, mert ott ebédelünk. Sőt velük kifejezetten jó a kapcsolatom. Szóval nem tart úgymond titokban.
2015. okt. 11. 16:48
 8/9 anonim ***** válasza:
És mivel indokolja, hogy jobb külön, mint együtt?
2015. okt. 19. 17:17
 9/9 anonim ***** válasza:
Összeköltöztetek már?
2021. jan. 3. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!