Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Három éve vagyunk együtt, nincs szex, mit lehet tenni?
Nekem is így járt a barátnőm (tabletta után 0 libidó, egy másik tabletta pedig EÜ problémákat okozott neki).
Akkor választhattunk, hogy óvszer (igen, én is utáltam), vagy 0 szexuális élet, esetleg szex, de durva egészségügyi gond.
Én az óvszert választottam. Ha a párod teljesen lemond a szexről, akkor ott nem a koton a gond...
Nagyon megértelek kérdező. Mi is utáljuk a gumit, de nekem nem ajánlott a tabi. Szedhetnék, ha ragaszkodom hozzá, de nem ajánlott. Párom az elején nyomta, hogy ki kéne próbálni stb., de elfogadta, hogy nem akarok ekkora kockázatot vállalni.
Mi spirálra fogunk váltani, mondjuk még nem szültem és nem is tervezek, így azért annyira nem gond.
Ha a tabi nem jó és váltogatni, próbálgatni se akarsz, akkor próbálj ki tapaszt, hüvelygyűrűt, esetleg spirált, ha nem idegenkedsz tőle. Van még implantátum is, de nem tudom, hogy ezt szeretnéd-e, itthon nem elterjedt.
Sok megoldás van a tabi helyett is, ami ugyanúgy hormonos és nagyon biztonságos, hátha valami jobban beválik. Pl:. A gyűrű hormontartalma kisebb, mint a legkisebb tabié.
"Termékenység tudat módszer esetleg?"
Vagy kávézaccból is jósolhatna
Nem biztos, hogy a gyógyszer okozza, de jó kezdetnek. Váltsál egy hormonmentes alternatívára.
Egyébként nevetséges, hogy nem hajlandó gumit húzni és inkább méregezzed magad...
Amúgy én is a hormonmentes megoldásokat pártolom. Mi hormonmentes spirálra vagy rézgyöngyre váltunk majd. Később pedig termékenységtudat+pesszárium+spermicidre.
(13-as)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!