Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Három éve vagyunk együtt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Három éve vagyunk együtt, nincs szex, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
A párommal 3 éve vagyunk együtt, ő 22, én 18 éves vagyok. Nagyon elkeserítő, hogy még milyen fiatalok vagyunk és ennyire eltűnt a szex. Az elején nagyon jó volt minden, napi háromszor is lefeküdtünk, ez az első évben végig így volt. Aztán elkezdtem fogamzásgátló tablettát szedni és egy fél év után azt éreztem, hogy már nem kívánom annyira a párom. Voltak hullámvölgyek, amikor én akartam nagyon, de ő nem, mert sokat vitáztunk, aztán fordítva. Most egy ideje én érzem azt, hogy nem igazán vágyom rá. Lányok, a fogamzásgátló nálatok is ennyire betett? Fiúk, mi lett egy ilyen kapcsolat vége? Mert egyébként megvagyunk, pont tegnap beszéltük meg, hogy ettől függetlenül nagyon jól érezzük magunkat egymással, csak engem mégis zavar, hogy fiatalok vagyunk, szeretjük egymást, és mégis 0 gyakran a libidom. :( Most ünnepeltük az évfordulónkat, elutaztunk pár napra, direkt olyan szállást vettünk ki ami olyan, mint egy otthon. Most akarunk majd összeköltözni, a szálláson olyan is volt, mintha együtt élnénk és ott minden rendben is volt, folyamatosan lefeküdtünk, úgy, mint régen. Ti hogy oldjátok meg, hogy a sima hétköznapokon, munka, egyetem után is egy régóta tartó kapcsolatban megmaradjon a szex?

2020. okt. 19. 07:45
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
92%

Nekem is így járt a barátnőm (tabletta után 0 libidó, egy másik tabletta pedig EÜ problémákat okozott neki).

Akkor választhattunk, hogy óvszer (igen, én is utáltam), vagy 0 szexuális élet, esetleg szex, de durva egészségügyi gond.

Én az óvszert választottam. Ha a párod teljesen lemond a szexről, akkor ott nem a koton a gond...

2020. okt. 19. 09:42
 12/37 anonim ***** válasza:
100%
Bizony, fogamzásgátló! 30 fölött, a második gyerek után tettem le először úgy, hogy nem lettem rögtön terhes utána (az előző alkalmakkor kifejezetten az volt a cél, és gyorsan sikerült, így az más volt, mert a terhesség megintcsak nem egy ideális állapot a hormonszintek szempontjából), és meglepően megváltozott a szexuális életünk, nagyon jó irányba. Mi is baromira ódzkodtunk az óvszertől, mert utáljuk mind a ketten, de esküszöm, még így is fényévekkel jobb mindent, mint a gyógyszer mellett, amikor én alig akartam szexelni. Nemcsak a libidóm lett jóval nagyobb, hanem jobban is élvezem. Én most akarok spirálra váltani, mert a gumi azért tényleg nem túl kényelmes megoldás, de te ehhez még sajnos nagyon fiatal vagy, nem túl jó alternatíva számodra. Viszont másfajta gyógyszert meg lehet próbálni, mondd el a nőgyógyásznak, hogy ez a problémát, hátha tud olyat, amitől kisebb valószínűséggel lesz ez.
2020. okt. 19. 09:43
 13/37 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon megértelek kérdező. Mi is utáljuk a gumit, de nekem nem ajánlott a tabi. Szedhetnék, ha ragaszkodom hozzá, de nem ajánlott. Párom az elején nyomta, hogy ki kéne próbálni stb., de elfogadta, hogy nem akarok ekkora kockázatot vállalni.

Mi spirálra fogunk váltani, mondjuk még nem szültem és nem is tervezek, így azért annyira nem gond.

Ha a tabi nem jó és váltogatni, próbálgatni se akarsz, akkor próbálj ki tapaszt, hüvelygyűrűt, esetleg spirált, ha nem idegenkedsz tőle. Van még implantátum is, de nem tudom, hogy ezt szeretnéd-e, itthon nem elterjedt.

Sok megoldás van a tabi helyett is, ami ugyanúgy hormonos és nagyon biztonságos, hátha valami jobban beválik. Pl:. A gyűrű hormontartalma kisebb, mint a legkisebb tabié.

2020. okt. 19. 09:57
 14/37 anonim ***** válasza:
0%
Termékenység tudat módszer esetleg?
2020. okt. 19. 10:32
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
14: a kérdező 18 éves. Egy ennyi idős lánynak azért ez nem egy életbiztosítás. Értem én, hogy elvileg megbízható módszer, ha minden klappol. De simán benne van, hogy benézel valamit pár nappal, és annyi elég is ahhoz, hogy becsússzon egy terhesség. Velem is fordult már elő, hogy utólag kiderült, hogy nem is akkor volt peteérésem, mikor azt hittem, hogy épp az van, pedig van már pár év tapasztalatom. Ez inkább azoknak való, akiknek nem baj, ha becsúszik a gyerek. 18 évesen kétlem, hogy ő így lenne ezzel.
2020. okt. 19. 10:43
 16/37 anonim ***** válasza:
61%

"Termékenység tudat módszer esetleg?"

Vagy kávézaccból is jósolhatna

2020. okt. 19. 11:01
 17/37 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos, hogy a gyógyszer okozza, de jó kezdetnek. Váltsál egy hormonmentes alternatívára.

Egyébként nevetséges, hogy nem hajlandó gumit húzni és inkább méregezzed magad...

2020. okt. 19. 11:22
 18/37 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem próbálsz ki pesszáriumot? A barátodnak nem kell gumit húzni és a hormonháztartásodat se barmolod szét.
2020. okt. 19. 11:34
 19/37 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy én is a hormonmentes megoldásokat pártolom. Mi hormonmentes spirálra vagy rézgyöngyre váltunk majd. Később pedig termékenységtudat+pesszárium+spermicidre.

(13-as)

2020. okt. 19. 11:42
 20/37 anonim ***** válasza:
60%
Nem is értem hogy sokan hogyan képesek tablettát szedni. Ad egy, nem 100%-os, ad kettő, rengeteg mellékhatása lehet. A spirál sem tökéletes, ott is megvan a terhesség esélye, ráadásul mivel mechanikus szerkezetről van szó, még veszélyes is. Amiről meg nem beszélnek, az meg az, hogy a petesejt megtermékenyül, csak nem tud a spiráltól beágyazódni, ergo már egy kezdeti életet gyilkolásznak meg vele. Egyébként mindenki maga dönt.
2020. okt. 19. 11:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!