Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Három éve vagyunk együtt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Három éve vagyunk együtt, nincs szex, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
A párommal 3 éve vagyunk együtt, ő 22, én 18 éves vagyok. Nagyon elkeserítő, hogy még milyen fiatalok vagyunk és ennyire eltűnt a szex. Az elején nagyon jó volt minden, napi háromszor is lefeküdtünk, ez az első évben végig így volt. Aztán elkezdtem fogamzásgátló tablettát szedni és egy fél év után azt éreztem, hogy már nem kívánom annyira a párom. Voltak hullámvölgyek, amikor én akartam nagyon, de ő nem, mert sokat vitáztunk, aztán fordítva. Most egy ideje én érzem azt, hogy nem igazán vágyom rá. Lányok, a fogamzásgátló nálatok is ennyire betett? Fiúk, mi lett egy ilyen kapcsolat vége? Mert egyébként megvagyunk, pont tegnap beszéltük meg, hogy ettől függetlenül nagyon jól érezzük magunkat egymással, csak engem mégis zavar, hogy fiatalok vagyunk, szeretjük egymást, és mégis 0 gyakran a libidom. :( Most ünnepeltük az évfordulónkat, elutaztunk pár napra, direkt olyan szállást vettünk ki ami olyan, mint egy otthon. Most akarunk majd összeköltözni, a szálláson olyan is volt, mintha együtt élnénk és ott minden rendben is volt, folyamatosan lefeküdtünk, úgy, mint régen. Ti hogy oldjátok meg, hogy a sima hétköznapokon, munka, egyetem után is egy régóta tartó kapcsolatban megmaradjon a szex?

2020. okt. 19. 07:45
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Ez becsülendő, az USA-ban kísérleteznek ilyen bogyóval (1-2%-kal térhet el maximum a hatékonysága a várakozások szerint), bár valószínűleg az indiai injekció lesz előbb elérhető. :)

2020. okt. 19. 14:19
 32/37 anonim ***** válasza:
#31 Tudom hogy vannak ilyen kísérletek, már 10 évvel ezelőtt is utánéztem ezeknek, de sehol nem tartott még a világ ilyen téren.
2020. okt. 19. 14:34
 33/37 anonim ***** válasza:

29-es, sajnos a libidócsökkenés már önmagában elég súlyos mellékhatás.

De a leglényegesebb, hogy azért hagytam abba, mert gyereket akartunk. Így már nem szedtem, de sajnos 1 év után sem jött össze, így az orvos ismét hormonokat írt fel, hogy egyáltalán legyen gyerek, aki szerencsére megfogant. Aztán a szülés után 7 évvel állt be a menstruációm a normál módra. Különben olvastam ilyet, hogy ahány évig szed valaki hormonokat, annyi év kell kitisztulni, helyreállni a hormonháztartásnak. Végül a magyar nőgyógyász doktornő teájával állt helyre (Lady Ciklus tea), és 3 éve már egy sajátos módszerrel védekezünk. (tea, Aviva torna, naptár módszer, nyákfigyelés, megszakítás....) Előtte megszakítás+gumi volt.

3 éve döbbentem rá, mennyire szeretem a szexet, 20-as éveim elején meg voltam róla győződve, hogy én frigid vagyok, annyira nem kívántam a szexet, száraz is voltam, soha nem volt olyan, hogy én megkívánjam a férjem. De ennek már vége, a libidóm az egészséges határon mozog, időnként még felette is. :D

2020. okt. 19. 14:37
 34/37 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy kialakult ez a beszélgetés a kérdésem alatt, köszönöm a sok választ! Végre rávettem magam a váltásra, kértem is időpontot nőgyógyászhoz, szombaton megyek. Addig még meggondolom a spirált, meg a kevesebb hormont tartalmazó fogamzásgátlókat, az orvosnak is említem majd, hogy nem ragaszkodom a tablettához. Én csak azt szeretném, hogy olyan legyek, mint régen. :D Sajnos a tabletta mellett még ha nagyritkán megjön a kedvem, eszméletlen száraz vagyok, ez is elég lohasztó tud lenni..
2020. okt. 19. 15:45
 35/37 anonim ***** válasza:

Persze a libidócsökkenés is bosszantó. Elhiszem, hogy ez is megviseli az embert és teljesen biztos benne, hogy ő frigid.

A szárazság sajnos egyszer-egyszer velem is előfordul tabi nélkül is. :( Szóval tudom milyen lohasztó tud lenni, mindkét félnek.

Remélem megoldódik a problémád kérdező, majd írd meg, hogy mit sikerült a nőgyógyászoddal kitalálni, mert ahogy látom ez gyakori probléma és nagy segítség lehet másnak is.:)

2020. okt. 19. 15:52
 36/37 anonim ***** válasza:
Az én feleségemnek is nulla a libidója, pedig nem is szed semmit. Persze kivizsgáltatni nem akarja magát, megvonja a válát, és annyit mond: ez van.
2020. okt. 19. 17:00
 37/37 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ma voltam a nőgyógyásznál, és nagyon aranyos volt. :) Megvizsgált, megbeszéltük a problémám és felírt egy kevesebb hormont tartalmazó tablettát, a Jangeet. Aztán, hogy ha ez sem használ, akkor kipróbáljuk a hüvelygyűrűt. Egyébként Belararól váltok majd a Jangeera, esetleg valakinek van tapasztalata ezzel a fogamzásgátlóval?

2020. okt. 24. 19:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!