Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Három éve vagyunk együtt, nincs szex, mit lehet tenni?
Ez becsülendő, az USA-ban kísérleteznek ilyen bogyóval (1-2%-kal térhet el maximum a hatékonysága a várakozások szerint), bár valószínűleg az indiai injekció lesz előbb elérhető. :)
29-es, sajnos a libidócsökkenés már önmagában elég súlyos mellékhatás.
De a leglényegesebb, hogy azért hagytam abba, mert gyereket akartunk. Így már nem szedtem, de sajnos 1 év után sem jött össze, így az orvos ismét hormonokat írt fel, hogy egyáltalán legyen gyerek, aki szerencsére megfogant. Aztán a szülés után 7 évvel állt be a menstruációm a normál módra. Különben olvastam ilyet, hogy ahány évig szed valaki hormonokat, annyi év kell kitisztulni, helyreállni a hormonháztartásnak. Végül a magyar nőgyógyász doktornő teájával állt helyre (Lady Ciklus tea), és 3 éve már egy sajátos módszerrel védekezünk. (tea, Aviva torna, naptár módszer, nyákfigyelés, megszakítás....) Előtte megszakítás+gumi volt.
3 éve döbbentem rá, mennyire szeretem a szexet, 20-as éveim elején meg voltam róla győződve, hogy én frigid vagyok, annyira nem kívántam a szexet, száraz is voltam, soha nem volt olyan, hogy én megkívánjam a férjem. De ennek már vége, a libidóm az egészséges határon mozog, időnként még felette is. :D
Persze a libidócsökkenés is bosszantó. Elhiszem, hogy ez is megviseli az embert és teljesen biztos benne, hogy ő frigid.
A szárazság sajnos egyszer-egyszer velem is előfordul tabi nélkül is. :( Szóval tudom milyen lohasztó tud lenni, mindkét félnek.
Remélem megoldódik a problémád kérdező, majd írd meg, hogy mit sikerült a nőgyógyászoddal kitalálni, mert ahogy látom ez gyakori probléma és nagy segítség lehet másnak is.:)
Sziasztok!
Ma voltam a nőgyógyásznál, és nagyon aranyos volt. :) Megvizsgált, megbeszéltük a problémám és felírt egy kevesebb hormont tartalmazó tablettát, a Jangeet. Aztán, hogy ha ez sem használ, akkor kipróbáljuk a hüvelygyűrűt. Egyébként Belararól váltok majd a Jangeera, esetleg valakinek van tapasztalata ezzel a fogamzásgátlóval?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!