Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan lehet tudni ha már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet tudni ha már csak a gyerek miatt akar együtt lenni velem?

Figyelt kérdés
dec. 14. 10:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Így önmagában kevés a történet? Mik az előzmények?
dec. 14. 10:31
 2/16 A kérdező kommentje:
Lassan már egy éve tart ez. Alapvető problémákat nem tudunk megbeszélni, nem akarja. Ha felhozom már rögtön elege van. Azt érzem kötelességből van velem, valójában nem érzi jól magát, feszült egyfolytában. Rengeteget változott mióta megismertem. Komor lett, távolságtartó, kedvetlen. Úgy érzem nem használjuk ki eléggé például ha együtt töltünk egy hétvégét. Csak úgy eltelik. Mintha semmihez sem lenne igazán kedve ami velem kapcsolatos. Ő tagadja, hogy boldogtalan lenne velem.
dec. 14. 10:52
 3/16 anonim ***** válasza:
33%
Nem csodálom, hogy nem foglalkozik veled. A problémát se tudod normálisan leírni 🤣
dec. 14. 11:15
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Történt valami lényeges 1 évvel ezelőtt, ami miatt megváltozott?
dec. 14. 11:15
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez kuka lesz
dec. 14. 11:26
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy így első hallásra munkahelyi gondokra tippelek. De lehet képbe került egy másik nő.
dec. 14. 11:42
 7/16 anonim ***** válasza:
77%
Én is egy harmadikra tippelek.
dec. 14. 11:45
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként meg tök mindegy, hogy vele mi van, vagy miért van veled... Neked kellene azon elgondolkodni, hogy szeretnél-e olyan férfi mellett élni, akivel nem lehet megbeszélni a problémákat, távolságtartó, búval bszott. :/

Gondolom már próbálkoztál a elmúlt 1 évben is sok dologgal nála...

Lehet érdemes lenne kitűzni egy határidőt, hogy mennyi esélyt adsz még ennek a dolognak. 6 hónap mondjuk? Aztán ha addig is boldogtalan vagy mellette, akkor lehet lépéseket tenni is akár...

Mindenesetre én a helyedben magamra koncentrálnék, nem az ő bajaira (ha már ennyire nem akar beszélni, meg szerinte minden rendben van). Eljárkálni ide-oda, szépnek lenni, jókedvűnek, új hobbit nézni, barátnőzni, ilyesmik. Amire vágysz! :)

dec. 14. 14:54
 9/16 anonim válasza:
100%

#8-assal egyet értek. Ezt kell csinálni. Határidőt szabni, addig kivárni nyugisan, békésen és addig is jól érezni magad. MAGADDAL foglalkozz, vele kevésbé, csak amennyire muszáj. Ne koncentrálj erre sokat, mert beleőrülsz. Én is így voltam. Nálunk is ez van, csak én férfi vagyok... nálunk a feleségem lett ilyen. De nálunk kiderült, hogy azért, amit többen is írtak itt: képbe került egy harmadik nála... szerelmes lett és ettől befeszült, zavarodott lett, nem lehetett vele soha semmit megbeszélni és ez ment hónapokig, majdnem egy évig, majd (mielőtt még lépett volna fizikailag) elém állt és bevallotta. Sohasem veszekedtünk, jól megvoltunk, ennek ellenére meggyengült érzelmileg és belezúgott egy olyan valakibe, akivel a hobbija kapcsán rendszeresen és hosszú ideje volt egyfajta kapcsolata.

Mi a gyerekek miatt együtt maradtunk, de én elkezdtem szépen magamra koncentrálni, magammal foglalkozni, új hobbikat kerestem és kezdtem felépíteni a lehetőségét egy új életnek.

Aztán közben nála felszállt a rózsaszín köd, a pasas elkezdett kihátrálni és most teperne vissza :D

dec. 14. 15:14
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha már így felmerült több emberben a harmadik fél megjelenése, akkor lehet a helyedben megnézném, hogy van-e bármiféle érdekesség a telefonjában.

Csak készülj fel lelkileg arra, ha bármit találnál, akkor mit fogsz tenni. Illetve mindenképp mentsd ki/fotózd ki magadnak, ha van valami beszélgetés, akármi. Légy okos.

dec. 14. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!