Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan lehet tudni ha már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet tudni ha már csak a gyerek miatt akar együtt lenni velem?

Figyelt kérdés
dec. 14. 10:28
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

8-9 Nektek különösen is köszönöm a válaszotokat.

#8 Nem igazán szeretnék hosszútávon így élni, mert így talán még magányosabbnak érzem magam mint mikor még nem volt senkim. Ezt egyébként már mondtam neki, csak nem veszi komolyan a problémámat. Igen próbáltam ötletelni, de nem igazán vált be egyik sem. Ezt a határidőt kipróbálom.

#9 Örülök hogy ezt az utat választottad és nem tetted miatta tönkre magad. Meglepődnék ha nálunk egy harmadik fél lenne, mert nem igazán jár el sehova, munkahelyén meg férfiakkal dolgozik. Illetve ő a féltékeny típus, persze ez nem jelent semmit. Bár lehet az benne van, hogy szívesebben lenne mással. Egyszer volt ilyen eset, amikor közös baráti társaságban, egyik nő egyértelmű jelzéseket tett neki (utólag tudtam meg), hogy akarna tőle valamit, de azóta nem beszéltek. Rá gondolnék maximum.

dec. 15. 10:08
 12/16 anonim ***** válasza:

11

Nehéz ügy...

Magadat vedd előre mindenképp!

dec. 15. 14:35
 13/16 anonim válasza:
100%

11: "Illetve ő a féltékeny típus..."

9-es vagyok ismét. Erről csak annyit, hogy nálunk pont az volt, hogy a feleségem volt a görcsösen féltékeny és ragaszkodó mindig is. Hosszú-hosszú éveken át. Már-már majdnem megfojtott vele, olyan szinten. Gyakorlatilag nem is léphettem egyedül sehová. Ez így utólag a történtek fényében igen mókás és megdöbbentő. Pedig én aztán pont az a típus vagyok, aki maximálisan hűséges és monogám. Erre pont az történt, hogy ő lett a csalfa... :) Méghozzá nem is akárhogy. Szóval, sajnos ez sem jelent semmit.

Persze, itt nincs egyenes arányosság, szóval nem arról van szó, hogy aki féltékeny, az megcsaló lesz, de nálunk ez volt, illetve már máshol is láttam/hallottam ilyen esetet az ismerősi körben, hogy pont a féltékenykedő fél lett végül a hűtlen.

Reméljük nálatok nem erről van szó, de azért egy egészséges szinten tartsd nyitva a szemedet ezügyben is.

És ismétlem megint, hogy élj, a lehetőségekhez mérten boldogan, találd fel/meg önmagad. Találj olyan dolgokat, amikben ki tudsz bontakozni és amiben örömödet leled.

Hogy vele meg mit tudsz kezdeni, hát jó kérdés. Ha ennyire passzív és nemtörődöm, az nehéz ügy.

Mutasd magadat előtte is boldognak, csinálj programokat magadnak (egyedül), járj-kelj, mozogj jobbra balra, lássa, hogy ha ennyire így áll a dolgokhoz, hát attól te még boldog tudsz lenni. Lehet, hogy egy pofon lenne ez neki és észhez térne és esetleg elkzedene "teperni".

dec. 16. 09:26
 14/16 A kérdező kommentje:
Lehet saját magából indult ki és azért nem bízott benned. Mert tudta hogy ő képes lenne rá. Egyébként ettől valahol félek én is, hogy tudom magától nem ismerkedne senkivel, de ha már mondjuk valaki elkezdeni flörtölgetni vele, lehet elgyengülne. Köszönöm mégegyszer amit írtál így is fogok tenni. Magamat fogom nézni
dec. 16. 16:44
 15/16 anonim ***** válasza:

14

Mindenestre szerintem nézz utána... Néha hamu alatt lapul a tűz.

dec. 16. 21:31
 16/16 anonim válasza:
Esetleg valami egészség ügyi probléma lehet a háttérben erre nem gondoltál?A férfiak nehezen,és nem szívesen(szégyenlős)beszélnek a házastársnak erről.TISZTELET a KIVÉTELNEK!Szexuálterapeuta rendelésen részt kellene venned a pároddal együtt-hátha meglenne a kérdésedre a válasz,nem pedig egyből a félrelépés hat hónap után mint itt sokan javasolnak.
dec. 22. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!