Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátom összeházasodik a volt barátnőmmel, akivel megszűnt minden kapcsolatom. Én ezt nem tudtam volna megtenni.Lehet, hogy nem volt a barátom? Azért a lakodalomra elmegyek és gratulálok.
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 18:13
1/14 anonim válasza:
Attól függ. Megcsalt vele vagy miután szakítottatok, utána jöttek össze? Az első alapján nem volt a barátod, a második alapján pedig szerintem az volt.
2/14 anonim válasza:
Ha utánad jött össze vele, akkora barátod volt és még az is.
3/14 anonim válasza:
Nem értem a kérdést amikor úgyis elmész az esküvőre.
4/14 anonim válasza:
Egy féreg, ex nő/jelenlegi nő tabu
5/14 anonim válasza:
Nem ismerjük a teljes sztorit. Veled nem passzolt össze a lány, vele meg úgy látszik, hogy igen. Ha a legjobb barátod, akkor örülj a boldogságának, és engedd el, hogy kivel nősül.
6/14 anonim válasza:
Szerintem annyira undorító hogy valószínű hogy már a kapcsolatotok alatt is szemet vetett a haver a nődre. Utánatok meg még össze is jöttek? Ez nem haver, ez egy féreg.
És nem talált mást, pont ez kellett neki?
Még akkor is ha nincs benned elkenérzés, szerintem ez a haver ez kuka.
8/14 anonim válasza:
Ha azután jöttek össze, mikor ti már nem voltatok együtt, akkor teljesen rendben van.
Nyilván így egy kicsit fura a helyzet. Te még kötődsz az exedhez? Ha nem, akkor teljesen rendben van a sztori.
9/14 anonim válasza:
Miért kéne elszalasztania élete párját, csak mert annó te is jártál vele? Nem veled házasodott, nem ti voltatok egymásnak a megfelelő pár.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!