Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Te mit tennél, ha a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te mit tennél, ha a párod nekivágna a falnak egy tejjel teli bögrét?

Figyelt kérdés
Tegnap összekaptunk a párommal (azt mondta rosszul van, én meg nem vettem komolyan), mire a kezében lévő tejjel teli bögrét nekivágta a falnak.
2013. aug. 12. 08:09
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Nem tudjuk,hogy mi történt! Elmondta,hogy nagyon fáj a hasa te meg kiröhögted? Vagy hányingere volt és azt röhögted ki? Vagy elvágta az ujját?

Nagyon csúnya dolog így kib..zni vele! Nyilván nem kell falhozvágni semmit,de azért na!

2013. aug. 12. 12:01
 22/27 anonim ***** válasza:

Biztos elkáromkodnám magam...márcsak a fal miatt is. Én is szoktam rosszul lenni de azért nem kell így viselkedni.

De mi volt a baja, megbeszéltétek már?

2013. aug. 12. 12:48
 23/27 anonim ***** válasza:
70%

Kinek faj vagy kiknek faj a szive az igazsagok utan,hogy ennyire lepontozasok zajlanak? Jo hogy mar nem nyalja ki az ember a masik segget es dicseri meg milyen szenzaciosan vad barom voltal,hogy a tejes bogret csapdosod a falhoz!

Nem tudom erre fele az emberek egy reszenek nagyon le csuszott az esze,bar amelyiknek van....

2013. aug. 12. 13:13
 24/27 anonim ***** válasza:
25%
Mondanám neki, hogy szépen takarítsa fel. Ha a festés vagy a tapéta sérült, akkor pedig közölném, hogy amint jobban lesz készüljön, mert renoválunk. Mehet a boltba anyagbeszerzésre, aztán vagy szerez egy mestert, vagy ő maga nekiáll szépen. Előtte persze pihenje ki a nagy rosszullétet, amiben van ereje falhoz vagdosni dolgokat. Nem vadállattal élek együtt, így velünk ilyesmi nem hinném, hogy megtörténne. Akármilyen idegesek vagyunk, vagy rosszul érezzük magunkat, vagy bármi van velünk, nem csapkodunk, nem üvöltözünk. Kultúrált ember módjára viselkedünk, nem úgy, mint a civilizálatlan állatok. Feszültséget mással is le lehet vezetni, tökéletes például a sport. Én még sosem éreztem késztetést, hogy széttörjek valamit, vagy kárt tegyek bármiben, csak azért, mert ideges vagyok. Akit csak ez tud lenyugtatni szerintem pszichológusra szorul, mert gondjai vannak. Egy ilyen eset után elgondolkodnék azon, hogy továbbra is együtt akarok maradni egy elfojtottan agresszív emberrel, nehogy én legyek a következő, akit falhoz vág, vagy akihez vágja a bögréjét. Mivel mindig is a nyugodt emberek vonzottak, csak ilyennel hozott össze a sors, ha hirtelen ilyenre váltana az alapvetően nyugodt párom, először orvoshoz fordulnék (illetve javasolnám neki), ha nem lenne hajlandó a problémát kezeltetni, vagy a későbbiekben is megmaradnának a dühkitörések azonnal véget vetnék a kapcsolatnak vele. Lehet, hogy más túlzásnak tartja, de szerintem egy bögréből még sokminden más is lehet a későbbiekben.
2013. aug. 12. 15:16
 25/27 anonim ***** válasza:

A párom nagyon szelíd ember, épp ezért magamban keresném a hibát, mert nyilván én tettem valamit - vagy még egy lapáttal, de esetünkben te nem vetted őt komolyan -, ami kihozta belőle.

Jó, volt már, hogy szex közben begurult - hosszú -, és magának esett. Én egyszerűen lefogtam a kezét (képletesen értsétek), és közöltem vele, hogy ne legyen h.lye, nyugodjon meg, és egyébként is, ha így viselkedik, akkor nem akarok vele lenni, majd folytatjuk, ha lehiggadt.

Mindig megbeszéljük, hogy mit miért mondott/tunk és tett/ünk (mert fordítva is előfordult már), ha megbántottuk a másikat, bocsánatot kérünk és minden megy tovább.

2013. aug. 12. 20:41
 26/27 anonim ***** válasza:

Amit ezután kapna attól tényleg rosszul lenne.

Ha pedig tényleg rosszul volt alapból is, akkor elvittem volna orvoshoz, vagy hívtam volna mentőt.

2013. aug. 13. 09:39
 27/27 anonim ***** válasza:
A pontozásod sok mindent elárul....
2013. aug. 13. 16:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!