Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit tennél, ha a párod nekivágna a falnak egy tejjel teli bögrét?
Figyelt kérdés
Tegnap összekaptunk a párommal (azt mondta rosszul van, én meg nem vettem komolyan), mire a kezében lévő tejjel teli bögrét nekivágta a falnak.2013. aug. 12. 08:09
11/27 anonim válasza:
Egyből leülnék a számítógép elé, és megkérdezném a gyk-n, hogy Ti mit csinálnátok...?
13/27 R.Speltzer válasza:
# 11 szakadok XD
amúgy kérdező szerintem örülj,hogy nem téged vágott a falnak
14/27 anonim válasza:
Nalunk nem lenne elnezve az ilyesmi dolgok,lennenek bajok...Es termeszetesen O takaritana fel,de ez meg hadjan...
Szerencsere nalunk ilyesmire nem vetemedik senki pont a kovetkezmenyek miatt.
15/27 anonim válasza:
Közölném vele, hogy ha mégegyszer ilyen idegbeteg módon viselkedik, akkor több alkalma nem lesz rá később. Egyébként meg feltakaríttatnám.
Az egy dolog, hogy rosszul volt, nem jogosítja fel erre a viselkedésre.
16/27 anonim válasza:
Én a földhöz vágtam, de a fal is, és minden a környéken tejes lett. Nekem kellett feltakarítani, miközben az, akihez vágtam volna, nézett. Még jó, hogy nem röhögött. Azóta nem érzek kísértést, hogy pont tejes zacskót vágjak a földhöz.
17/27 anonim válasza:
Elég rosszúl lehetett ha volt még rá ereje hogy falhoz vágja a bögrét....Én ha rosszul vagyok,orvost hívok,nem vagdalózok...De mit tettem volna?Lementem volna,vettem volna egy másik bögrét,meg 1 liter tejet.
18/27 anonim válasza:
Elvonulnék és addig míg fel nem takarítja és bocsánatot nem kér, nem mutatkoznék.
19/27 anonim válasza:
Hát, nem logikus egy ilyen kicsi dologért így felhúznia magát, valami más sérelem kell legyen ott a háttérben. Ezt próbálnám kideríteni. Ha tényleg rosszul van, akkor persze feltakarítanám. Ha igazából nem, akkor a tej marad, ahol van, és megkérdezem, hogy miért lett ilyen dühös (ha szükséges, győzködném kicsit, hogy tényleg beszélgetni akarok és meg akarom oldani a problémát, nem azért kérdezem, hogy miért, hogy utána jól letolhassam, hogy miért kell ilyen apróságon felhúzni magát). Aztán ha kibékültünk, segítenék neki feltakarítani a tejet (de azért az alapvetően annak a dolga, aki odavágta, szóval tényleg csak segítenék).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!