Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit tennél, ha a párod nekivágna a falnak egy tejjel teli bögrét?
Megvárnám míg lehiggadnak a kedélyek, és bocsánatot kérnék, amiért nem hittem neki.
Amúgy mit takar, hogy nem vetted komolyan, hogy ennyire felkapta a vizet? Kinevetted?
Ha rosszul van, akkor mentőt vagy orvost kell hozzá hívni, nem pedig ignorálni a baját. Neked hogyan esne, ha bajod volna és ezt tennék veled?
Azért vágta a falhoz a bögrét, mert minden indulata ott sült ki (a félelem a rosszullét miatt, a harag miattad, aki kutyába sem vetted a baját). És nagyon örülj neki, hogy csak egy bögre volt.
Mit tennék?
Fognám a seprűt, lapátot és összetakarítanám a konyhát, még mielőtt a párom hanyatt vágódik a tejtől csúszós járólapon, beveri a fejét az asztal sarkába, az felreped, felkászálódás közben megcsúszna ismét, és akkor meg a homlokát és orrát verné be...szóval, le sem tagadhatná, hogy én vertem össze. Nincs mese, neki kellene állni összetakarítani. Különben még azt mondaná rám mindenki, hogy verekszem.
(szerintem tényleg rosszul volt)
Az attól függ, hogy nála mit jelent, hogy rosszul volt. Az én párom már attól is a halálán van, ha elvágja az ujját, általában én sem veszem komolyan, és hát azért látszik egy emberen, hogy mennyire van rosszul. Ha ilyet csinálna, szerintem repülne.
Viszont ha tényleg nagyon rosszul volt, akkor rendet raknék, és később bocsánatot kérnék, amiért nem vettem komolyan, de megkérném, hogy legközelebb ő is próbáljon uralkodni magán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!