Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szüleim elváltak. Apu...

A szüleim elváltak. Apu rátámadt anyukámra nem hagytam. Engem neki lökött a falnak kiment a vállam 8 napon túl gyógyuló. Fenyeget minket nekünk jön. Mit tehetnénk?

Figyelt kérdés
2009. márc. 23. 15:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%

Menjetek be a Családsegítő Központba, és kérjetek segítséget!

Telefonkönyvben, Kisokosban megtalálod a címet.

2009. márc. 23. 15:33
 2/11 anonim ***** válasza:
94%

A mocsok allatja! Mikor tortent ez, most? Azonnal menjel el az orvoshoz, es a latlelettel a rendorsegre jelentsd fel, kiskoru veszelyeztetese miatt. Kiskoru vagy, ugye? Vedd meg anyukadat.

Probalj ne felni tole, de jelentsd a rendorsegen, es a Csaladsegitonek talan, bar ok nem tudom mit tesznek ilyenkor.

Mindig rugjal jo nagyot apadba, abba a mocsokba!

2009. márc. 23. 15:41
 3/11 anonim ***** válasza:
92%
Azért jobb lenne elkerülni a jövőben az ilyen helyzeteket, nehogy még nagyobb bajod legyen!Menjetek a gyámhivatalba!
2009. márc. 23. 15:47
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
látlelet, rendőrség. azonnal, különben nagyobb baj lesz.
2009. márc. 23. 15:49
 5/11 anonim ***** válasza:
96%
www.nane.hu
2009. márc. 23. 15:49
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt javaslom, hogy vetess látleletet mindenféleképp! Úgy tudom, ha 8 napon túl gyógyuló a sérülés, a kórház köteles jelenteni az esetet a rendőrségnek. Kérj hivatalos szervektől segítséget (rendőrség, gyámhatóság)! Legyen nyoma, hogy mit tett veletek, hogy ha esetleg később szükség lesz bizonyítékra, fel tudj mutatni valamit a későbbiekben. Talán barátok támogatása is jól jön ilyenkor. Segíteni tudnak lelkileg, tanácsokban is és ne adj isten fizikailag is. Esetleg a bántalmazott nők vonalát is fel hívhatnátok, hátha tudnak gyakorlati tanácsot adni. Nane: 80/505-501.
2009. márc. 23. 15:51
 7/11 A kérdező kommentje:
El múltam már 18 éves.Péntek este történt.Ma voltam a látleletért nálam van holnap megyek feljelenteni.Igazából az a baj hogy nem tudunk mi se elköltözni mert nincs annyi pénzünk hogy albérletbe mennyünk de ezt már nem lehet kibírni.Köszönöm a segítségeket.
2009. márc. 23. 16:15
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ő menjen a francba, ne ti meneküljetek.
2009. márc. 23. 16:44
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
A látleletet tessék bemutatni illetékesnek, pl. rendőrségen. A Nane felkeresésével én egyszer próbálkoztam, de SEMMI, azóta is várom tőlük, hogy segítsenek. A rendőrséget nyugodtan megkeresheted, ha nyoma van a bántalmazásnak (sajnos, míg nincs, addig ők is lógatják a lábukat, a ti esetedben remélem már cselekednek, hajrá, nekem nem segítettek, mert apám ügyesen úgy csinálja mindig, hogy ne maradjon nyoma).
2009. márc. 23. 17:30
 10/11 anonim ***** válasza:
A váláskor kinek ítélték a lakást? Közös tulajdon volt? Fele-fele? Nincs eladás alatt? Nem lehet kiköltözteni valahogy apádat?
2009. márc. 24. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!