Az apám alkoholista 2 hét alatt 3szor nagyon megvert egyszer annyira, hogy nekiestem a falnak, mit tegyek?
Gondolod, hogy egy nő, az anya, tudna ilyenkor érdembeli dolgot cselekedni?
Fordulj bárkihez, aki felnőtt és megbízol benne!
Nos simán fordulhatsz a rendőrséghez is, de cselekedj hamar mert ez nem játék, aki befolyásoltság alatt ilyet cselekszik, az kiszámíthatatlan hogy későbbiekben mit tehet hasonló állapotban, a kockázat nagy és lehet nagyon nagy baj belőlle, voltam tanúja ilyesminek, és ott nem léptek időben.....
Titkolták amennyire lehet, a szégyenérzet tragédiához vezetett....
A második válaszolónak szeretném üzenni: ha én lennék a lány anyja, én bizony tudnék "érdembeli dolgot" cselekedni ilyenkor, de úgy, hogy Apuka azt is megbánná, hogy a világra jött!
Lehet, hogy fura amit mondok, de én ilyenkor az anyukát legalább annyira hibásnak tartom, hogy teheti ki ennek a gyerekét?
Szijasztok!
Szerintem-1 mivel azt nem tudtuk meg ,hogy anyukád hol volt ilyenkor - ha otthon volt akkro szerintem tudott volna mit tenni.Nem akarom ezt írni de odatudott volna álnni.
Ha nem volt otthon elmeséled neki ,hogy mit csinált az apukád.Ha ő nem tud segítenni ami lehetetlen akkor kérj másik megbízható felnőttöl segítséget..
Anúgy bocsika de hol lehet kérdést írni?
Egy perccel se tűrd tovább!!!!!!!!!!!!!
Azonnal menj és kérj segítséggel akár anyukáddal, akár egyedül!!!
Ne hagyd, hogy elrontsa az életedet!!
Akár menj be egy otthonba, a rendőrségre, az iskolában az igazgatóhoz, vagy tanárhoz, akárkihez, aki segíthet!!!!!!!
Tudom, hogy nagyon nehéz, de tedd meg, az egész életed rámehet!!!
Később hálát fogsz adni érte, hogy bátor voltál, és léptél!!
Írj majd, hogy jól vagy e!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!