Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha már unom a férjem horkolását meg a hülye dolgait? Namúgy szeretem
Figyelt kérdés
2013. aug. 10. 23:24
21/25 anonim válasza:
Azért nem megy olyan könnyen, mint ahogy oly sokan írják, hogy "ha szereted fogadd el". Voltam már ilyen szituációban én is és bizony megtudta keseríteni az éjszakáimat, hogy alig tudtam valamit aludni a párom miatt, vagy amikor abba hagyta és próbáltam elaludni akkor rákezdte megint és bizony elég frusztrált voltam napközben.
Mikor mondtam neki, hogy horkol akkor ő persze jött azzal, hogy ő nem horkol. Egyszer felvettem telefonon másnap megmutattam, hogy mit csinál akkor mondtam neki, hogy vagy tesz ellene valamit vagy nem alszok többet nála (külön éltünk) mert azért elég durvák voltak a napjaim a munkahelyemen az alvás hiány miatt....
Nem tett ellene semmit és szakítottunk, de emellett egyéb okok is közre játszottak!
22/25 anonim válasza:
A párom is horkol és vannak dolgai is.Én is sokszor elgondolkodom, de más se jobb nehogy azt hidd.Más pasiknak más bolond dolgai vannak.Ha kihült a kapcsolat akkor viszont hagyd el.
23/25 anonim válasza:
A brutális horkolásnak oka van. Nem ártana kivizsgáltatni.
24/25 anonim válasza:
Akinek horkol a párja és nem tud aludni, az miért nem használ füldugót? kb 80 ft/pár a patikában egy szivacsos füldugó
25/25 anonim válasza:
A horkolás tényleg elég rossz. Én már próbáltam a füldugót, de az sem az igazi. Úgyhogy volt már jó pár álmatlan éjszakám. Hülyeség, hogy akit szeretünk, annak nem zavar a horkolása, én minden apró neszre felébredek, erre meg pláne. Szerencsére az én férjem nem mindig horkol, de ha igen, akkor annyira, hogy néha átszökök a másik szobába aludni, hogy ezért kicsit ki is pihenjem magam. Amúgy szeretek hozzábújni, de ha nem akarok egész nap hullafáradt lenni, néha kénytelen vagyok külön aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!