Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz ha szeretem a férjem de felizgultam valakire?
Én szeretem a férjem, sosem csalnám meg. Viszont mikor volt egy hullámvölgy a kapcsolatunkban, és ez a szexuális életünkre is rányomta a bélyeget, akkor én is voltam így, hogy ráizgultam másik pasira. De nem éreztettem, magamban tartottam, és pár hét alatt teljesen elmúlt.
Most, hogy jó a kapcsolatunk minden téren, teljesen hidegen hagy más pasi. Van, hogy ha látok egy szexis pasit, akkor beindul bennem az erotika, de akkor meg alig várom, hogy hazamenjek a férjemhez, és akkor őt teperem le, rajta élem ki a dolgot.
Szóval nem gáz, de okosan kezeld, tekintsd jelnek, gondolkodj el rajta, mi nem működik köztetek, változtassatok, beszélgessetek sokat, szóval tedd helyre a férjeddel a dolgokat. Ha kevés a szex, mondd el neki. Ha nem igazán jó vele, többre vágysz szexuálisan minőségileg, akkor nézzetek együtt erotikus filmeket, növeld az ismereteit.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!