Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha már unom a férjem horkolását meg a hülye dolgait? Namúgy szeretem
A horkolásról senki sem tehet. Én is horkolok, én vagyok a lány. Kollégiumban az ágyam rugdosták és csapkodtak mikor elaludtam, nem hagytak pihenni, kikészített, hogy nem alhatok.
A párom is szóvá teszi, hogy horkolok, de nem tehetek róla. Orvos? Ne röhögtess. Ez ne betegség, hanem egy állapot. Töressem el az orrom, és műttessem magam, azt már nem, akkor inkább egyedül maradok, mint a kisujjam, minthogy szétműttessem magam.
Ha nem tetszik, hogy horkol, keress másik pasit, aki meg büdös lesz, amint elszáll a szerelem, aztán két év múlva ő is horkolni fog,
vagy
költözzetek külön szobába, és mindenki nyugodtan alszik. Lehet szeretni egymást, csak kicsit távolabbról. Sokan csinálják így.
a gyógyszertári füldugó nem több mint 200 forint, de nem ér semmit egy igazi meglett horkoló férfi ellen...
Orrcsipesz, vagy oldalra forgatás lehet megoldás, vagy a jó kérdések feltétele: "Drágám! Nem tudok tőled aludni! Ez téged nem zavar? Mit tegyünk?"
Én DM-ben vettem Respir Activot, 1399 Ft-ba került és 10 db van benne. Sajnos 1 db-ot csak egyszer lehet használni, mert olyan erős a ragasztófelülete, hogy leszedéskor lehoz egy kis felső hámréteget is az orról és többé nem ragad, vagy legalábbis nem olyan jól.
Mi megvettük, de nem igazán használt.
ma 01:20
Én magamnak vettem,és férfi vagyok,sajnos évek óta küszködök horkolással, csak leírtam,hogy semmit se használt az az agyonreklámozott sz.r,nehogy megvegye a kérdező feleslegesen, ezért miért kell lepontozni?
ma 02:21
Tudod neked az a problémád hogy a férjed kórházban van (jobbulást neki) de a kérdezőnek az hogy horkol a férje.
Én átérzem a kérdező problémáját, mert tényleg rossz ha a másik fél horkol mert így a kialvatlanság miatt jönnek a feszültségek, és akár egy házasság tönkre is mehet..
Az én férjem is horkol, és voltak éjszakák amikor már olyan fáradt voltam, hogy csak írni tudtam.. mert képtelen voltam elaludni a horkolás miatt. Nagy gond ha nincs külön szoba ahová el lehetne menni..
A horkolás sajnos olyan gond mint a szomszéd macskája.aki tuti, hogy a te kertedet szarja tele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!