Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normlis ha fáj évek múltan is hogy nem vett el az exem? Mar nem szeretem de a fáj ha összetalálkozom vele az jut eszembe hogy évekig kihasznált pedig énna fiatalságom adtam neki. Azota massal boldog vagyok aki megbecsült elvett. De normális hogy fáj?
Hát nekem az jön le, hogy még őt szereted, de annyira akrtál feleség lenni hogy mindegy volt, ki a férj....
"a fiatalságom adtam neki" - fegyverrel kényszerített rá és közben szenvedtél? Akkor minek akartál hozzá menni? Ha meg te is jól érezted magad a kapcsolatban, akkor most minek panaszkodsz a boldogságban töltött évek miatt?
Nem. Ha kihasznált, megalázott és eldobott sokat követett el ellened. Egyetlen megoldás van ilyenkor, hogy ne fájjon, és a mostani boldogságodat ne felhőzze el.. Nem is merem kimondani...
(magadban meg kell bocsátani neki és csak úgy tudod elengedni..és akkor már nem fáj többé.. de ez titok)
Ez hülyeség, hogy még őt szereti.
Elmondom az én példámat:
4,5 évig voltam az akkori szerelmemmel együtt. Nagyon csúnya volt a szakítás. Kiderült, hogy végig megcsalt, meglopott.
Azóta gyűlölöm tiszta szívemből, és mellette elmondhatatlanul boldog a férjemmel. Mégis havi 2-3 alkalommal az ex-szel álmodok, és vagy én bunkózok vele, vagy felpofozom álmomban. :)
Ennek már 10 éve, de még mindig dolgozik a tudatalattimban a sértettség.
Nagy igazság: a férfiak jó részének az együttélés a konnyű szexről szól, a nők meg házassági belépőnek tartják. Aztán az egyik keresztül viszi az akaratát, a másik meg bánkódhat. Örülj , hogy túl vagy rajta. Néha a saját hülyeségeinkből tanulunk. Neked renbe jött az életed, ő meg majd megtalálja egyszer azt, aki még rajta is túl tesz. Ennyi.
Léteznek fájdalmas emlékek, de az csak emlék! A valóság a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!